2777
2789
عنوان

ترک ها چه شکلین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرفتم ک بدونم اکثریت چ شکلین 🥲 ولی عروس ما خواهراشم واقعا خوشگلن . ژنتیکیه دیگ بین ترکاهم معمولی زی ...

اره درسته

همه جا خوشگل و زشت هست

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
حس میکنم حد وسط ندارن ، یا خیییلی خوشگل و نازن یا خییلی معمولی

هم خوشگل هست هم زشت

ولی مثل جاهای دیگه خوشگل نسبت کمه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
حس میکنم حد وسط ندارن ، یا خیییلی خوشگل و نازن یا خییلی معمولی

دقیقا 

من خودم اهل تهرانم اصالتم شاهرودی اصالت جد در جدم شیرازی زیادم عکس گذاشتم اینجا احتمالا دیده باشینم🤣

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

وااا یعنی چی این چه سوالیه ؟ حتما یه ویژگی مشترک بینشون هست که بالای هزار نفر اینو بهم گفتن !! برای ...

نه شما مختارید اینجا سوال بپرسید ، من قصد توهین نداشتم اگه توهینی در سخن من بود عذر میخوام 

همانطور که گفتم ترکای زیادی دیدم تا حالا، و هیچ کدومشون واقعا شکل هم نبودن 

و در آخرم گفتم شاید چون بور هستی اینو گفتن 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
دقیقا من خودم اهل تهرانم اصالتم شاهرودی اصالت جد در جدم شیرازی زیادم عکس گذاشتم اینجا احتمالا دیده ب ...

میشه بذاری منم ببینم؟

تو تاپیک قبل منو دیدی یادت نی😂بی فیل تره رنگشو عوض کردم

وای ببخشید آره خوشگلم دیدم

به اسم کاربریت دقت نکردم 😂😂😂

پس اصالتن شیرازی هستی؟ 

اکثرا چه شکلین

من ترکم میخوای عکسمو بزارم ببین 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
وای ببخشید آره خوشگلم دیدمبه اسم کاربریت دقت نکردم 😂😂😂پس اصالتن شیرازی هستی؟ اکثرا چه شکلین

قربونت بشوم 

ن گل من اصالتم شاهرودیم جد مادربزرگم شیرازین😂

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙