2777
2789
عنوان

مادرشوهرش تقاص کاراشو پس داد کشتنتش

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خنده نداره واقعامتاسفم.. هرچقدم بد باشه حقش مرگ نبود..

همه یه روزی میمرن ولی اینکه آدم چجوری بمیره مهمه 

به نظرم آدم هرچقدر تو زندگی بیشتر بدی کنه مرگ بدتری خواهد داشت

چه خوب! خدا رو شکر!چرا اطرافیان من تقاص کاراشونو پس نمیدن؟!

اینم مادرشوهرش الان بالای ۱۰ ساله داره بلا سرش میاره و همش میگفت مگه خدا وجود نداره چرا تقاص نمیده ولی بالاخره داد

کاش اینم نره تشییع جنازه😏

مگه از ترس شوهرش میتونه 

ولی واقعا خیلی دلم سوخت موقع خاک کردن پدرش تنها بود مادرشم بچه بود فوت کرد بعد حتی شوهرش نیومد کنارش باشه 

من که دوستش بودم دلم شکست چه برسه به اون

اینم مادرشوهرش الان بالای ۱۰ ساله داره بلا سرش میاره و همش میگفت مگه خدا وجود نداره چرا تقاص نمیده و ...

خوش به حالش

برای من از بدو تولدم اذیتم میکنه ولی خدا هواشو داره

ظالم سالم

با استیکر خنده حس خوبی نمی گیرم مرگ دردناکی داشت براش متاسف شدم آدمی بود که خودش رو نشناخت و ندونست ...

از کارایی که کرد و جوابشو گرفت خندم گرفت 

دوستم خیلی بی کس بود و برای مرگ تنها کسش پدرش حتی زحمت نکشیدن برن پیشش باشن موقع دفن بعد حالا اینجوری جوابشو گرفت

اگه باورتون شد هر کس تقاص کار و حرفاش رو میده پس منتظر کارمای این خنده ها و گفتن حق بود ها هم باشید

اره عزیزم اگه منم همچین بلاهایی سر کسی آوردم امیدوارم کارما جوابم و بده چون خیلی وحشتناکه یه آدم چجوری میتونه انقدر سنگ دل باشه حتی واسه خاکسپاری پدر عروسش که تنها کس عروسش بود نره و به پسرشم یاد بده نره

خوش به حالشبرای من از بدو تولدم اذیتم میکنه ولی خدا هواشو دارهظالم سالم

عزیزم شاید دیر بشه ولی همه تقاص کار خودشونو پس میدن 

هیچوقتتتت آرزوی مرگ کسی و ندارم اما منم امیدوار کسایی که دل منو شکستن و زندگیم و تباه کردن تقاص کارشونو جوری به جز مرگ پس بدن

نمیدونم والا یعنی واقعا پول انقدر ارزش داره که بخاطرش عمه خودتو بکشی😐

والله میگن آخرالزمان چیزهای میشنویی میبینی دیگه جای تعجب نمیمونه اینم یکیش سرم درد گرفت بخدا

منم از وقتی فهمیدم خندم گرفت و متاسفانههه اصلا ناراحت نشدم

الهی🙂😁

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥