2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده 😭💔دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 19 پست
از الان تنهام گذاشت رفت نشستم کلی گریه کردم حوصلم سر می‌رههههه

حالا که گوهینامت داری پاشو برو یه دور بزن. اگه نداری پاشو لباس گرم بپوش با بچه برید یه سوپری. یه خورده خوراکی بخر  عشق کن فکر نکن

چیپس چسب چسس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا که گوهینامت داری پاشو برو یه دور بزن. اگه نداری پاشو لباس گرم بپوش با بچه برید یه سوپری. یه خور ...

بچم مدرسه داره خوابید ، نمیشه جایی برم ‌ . 

کلا من الان فقط اونو میخوام 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

تو که برخورد کردی پیشنهاد میکنم یکم خودتو کنترل کن که حرفت بگیره و روش تاثیر بزاره 

خواستیم آشتی کنی اینجوری نکن فک میکنه ب غلط کردن افتادی  دورا دور ب حالت جدی ی چیز مهمو بگو که مجبور بشه جواب بده بعد کم کم  شروع میکنین عادی حرف زدن

تو که برخورد کردی پیشنهاد میکنم یکم خودتو کنترل کن که حرفت بگیره و روش تاثیر بزاره خواستیم آشتی کنی ...

عادی حرف می‌زنیم سوال می‌پرسیم جواب میدیم ولی صمیمی نیستیم من اون صمیمیت قبل و ابراز علاقه رو می‌خوام بغل های طولانی رو می‌خوام نه عادی حرف زدن از روی اجبار و اکراه. 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩