2777
2789

خیلی اوقات پیش اومده یه نفر داره باهام صحبت میکنه بعد وسط چت یه مشکلی یا کاری پیش میاد میرم یهو برمیگردم میبینم پیامشو پاک کرده!!!! 

لطفا اگه شما هم جزو این دسته از افراد هستید این احتمال رو در نظر بگیرید که شاید اون شخص یه کاری براش پیش اومده!!!! 

هرچیزی رو حمل بر بی ادبی و بی احترامی نکنید 

دیگه کاری به اونایی که پیام میدن بعد کلا پیامای خودشون و پاک میکنن فقط پیامای خودمون میمونه ندارم چون ازشون قطع امید کردم 

یه دوستی هم داشتم قبلا وقتی تو مجازی باهاش حرف میزدم و یهو سکوت میکردم دیگه پیام نمی‌دادم باهام قهر می‌کرد!!!! میگفت حتما سرت شلوغه پیام نمیدی درحالی که حرفی برا زدن نداشتم 😐😐😐

همیشه هم من سرصحبت و باز میکردم و کلی حرف میزدم خودش همیشه سکوت مطلق بود اونوقت به من حق نمی‌داد که گاهی حرفی برا گفتن ندارم میگفت مثل اینکه سرت شلوغه مزاحمت نمیشم خدافظ 😐حالا بیا از دلش در بیار و نازشو بکش

خداروشکر قیدشو زدم

مردم بنده ی دنیا هستند و به ظاهر دم از دين می‌زنند...تا زمانی که زندگی شان تأمين شود از آن دفاع می‌کنند، اما چون در بوته آزمايش قرار گیرند دينداران اندک اند. "امام حسین علیه السلام" 

اعتماد بنفس کم دارن

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خداروشکر انقدری تو مشکلات غرق هستم ذهنم به این چیزا فکر نکنه

خب منم مشکل زیاد دارم 

ولی گاهی پیش میاد مثلا همین امشب 

اعصابم خورد میشه 

مردم بنده ی دنیا هستند و به ظاهر دم از دين می‌زنند...تا زمانی که زندگی شان تأمين شود از آن دفاع می‌کنند، اما چون در بوته آزمايش قرار گیرند دينداران اندک اند. "امام حسین علیه السلام" 

باید درک کنی که :

اگر شخصی بلافاصله به پیام، ایمیل یا تماس شما جواب نداد به این معنی نیست که از شما متنفره!

شاید کلافه باشه یا فراموش کرده باشه یا شاید حتی انرژی جواب دادن هم نداشته باشه.

بعضی از آدما از اینکه مدام در تماس باشند کلافه میشن!

بعضی فقط ظرفیت کافی برای ارتباط با چند نفر رو دارن!

بعضی ترجیح میدن حضوری گفتگو کنند!

این موقعیت دلایل زیادی میتونه داشته باشه و تنها دلیل اون شما نیستید.

من اینو استوری کردم دیگ دوتا از دوستام ک عادت ب پیام پاک کردن داشتن پیاماشونو پاک نکردن

ب نظرم کار درست اینه که ب طرف بگیم کار داریم تا اینجوری دلخوری پیش نیاد

نه من کارم طوریه که نمیتونم سریع جواب همه رو بدم اکثر کسایی هم که باهاشون هم صحبت میشم غریبه هستن نمیتونم به همشون بگم کار دارم 

من خودم اینجوری ام

و چون حس میکنم زیاد حرف زدم اون لحظه یا چرت و پرت گفتم میپاکم. ترجیحم سکوته بیشتر

تاحالا با خیلیا بحثم شده سر این. ولی دست خودم نیس واقعاً اگه نپاکم دیوونه میشم خیلی حالم بد میشه

حتی گاهی میدونم طرف نوتیف گوشیش روشنه و ممکنه دیده باشه ولی باز تا نپاکم آروم نمیگیرم!

و به خاطر دلایلی ک شما بالا گفتی نیست اصن.

لطفاً این وسط ماروهم درک کنید🥲

تلخ ولی عمیق..

من اینجا اطلاعات شخصیو پاک میکنم

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

من خودم اینجوری امو چون حس میکنم زیاد حرف زدم اون لحظه یا چرت و پرت گفتم میپاکم. ترجیحم سکوته بیشترت ...

خب این یه نوع وسواسه 

همونطور که حرفایی که تو واقعیت گفتیم رو نمیتونیم مجددا حذف کنیم باید مجازی هم همینطور رفتار کنیم چون اگه نکنیم شخصیت اشتباهی از ما تو ذهن دیگران شکل میگیره، فکر میکنن آدم ثابت و معتمدی نیستیم