2777
2789
عنوان

پیرسینگ

88 بازدید | 15 پست

خانومااا

خدم پیرسینگ کارم گوشمو سوراخ کردم گوشواره محوری انداختم سوراخ پایینی رگ گوشمو پاره کرد بستمش

بالاییو میخی انداختم دردش شدیده حس میکنم غضروف گوشم خوابیده نسبت ب اون گوشم چیکار کنم زودتر خوب شه

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه بیشتر مراقب باش محوری هم همینجوریه و دیرترم خوب میشه نسبت ب بقیه جاها 🤦🏻‍♀️

اره ولی خیلی درد داره

سردرد میگیرم با دردش مسکنم جوابگو نی موندم چکنم دیه

بخامم ببندمش ب این همه دردش ک کشیدم تو این۳.۴روز نمی ارزه

چرک خشک کن بخور 

و گوشتو با پد الکی ضد عفونی من 

پماد ویتامین آ چشمی بگیر بزن

اگه خیلی درد داشتی مسکن بخور 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چرک خشک کن بخور و گوشتو با پد الکی ضد عفونی من پماد ویتامین آ چشمی بگیر بزناگه خیلی درد داشتی مسکن ...

چرک خشک کن میخورم

پماد چشمیم میزنم

ولی درد خیلی دارم عفونتشم زده ب گردنم نمیتونم تکونش بدم مسکنم جوابگو نیس

اره ولی خیلی درد دارهسردرد میگیرم با دردش مسکنم جوابگو نی موندم چکنم دیهبخامم ببندمش ب این همه دردش ...

بعضی جاهام خطرناکه ببندش یجای دیگت بزن وقتی خوب شد این 

منم زدم ولی انقد درد نداشت

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌