2777
2789
عنوان

زن داداش شما هم عقد کرده همش سر زده خونه ی پدر مادرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی مامان بابام پشت سرش میگن دختر مفت خور و بی شخصیت ما خانوادگی سر زده جایی نمیریم

اوه اوه عجب خانواده ی با شخصیتی احسنت به پدر و مادرت دیگه پدر مادر این باشن از بچه انتظار بیشتری نمیشه داشت 

خب برن خونه خودشونداداشم خونه داره نداشت هم خب برن هتل

اگه داداشتونو دوست داشتین هرگز همچین حرفی نمیزدین چطوری دلت میاد

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

من دوتا داداشم همزمان عقد

کردن چهار روز در هفته میومدن

هیچی نگفتم مادر هم نداشتم

که کمکم کنه خودم همه چی آماده میکردم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اونا قدیمی ان تو به روز باش دلت رو بزرگ کن بذار بگن چه خواهر با حالی داره نذار اخلاقت شبیهه والدین ا ...

از نظر دین زن داداشم بی درکه 

ما خودمون خیلی مراعات میکنیم حق الناس سرمون میشه

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
من دوتا داداشم همزمان عقدکردن چهار روز در هفته میومدنهیچی نگفتم مادر هم نداشتمکه کمکم کنه خودم همه چ ...

خب بهت بد نمی‌گذشت 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
خونه زندگی خودمونهاگر بخشنده ای برو هر روز زن داداشم دعوت کن والا بخیل و خسیسی

والا من زن داداش ندارم ولی خواهر شوهرم هر روز خونمون باشه قدمش رو چشم ،هزاران روز هم خونم بوده با روی باز پذیرفتنش

یادت باشه شوهر کردی شوهرتو دم به دقیقه نیاری خونه، از ارثیه داداشت کم میشه ، بدی شوهرت بخوره غذا خونه زندگی مال داداشت  هم هست ، خونه پدرشوهر ت هم نرو که لاشه خور نشی

درکتون میکنم داداشم که عقد کرده بود هر روز بدون استثنا با خانمش خونمون بودن اون مدت شوهرم  بیکار شده بود خدا شاهده با سیلی صورتم رو سرخ نگه میداشتم برا نهار وشامی که آبرومندانه باشه  ۶ هفت ماه همینجور بودن،تا پام شکست  تا یکماه پام تو گچ بود یکبار اومد در حد یه چای خوردن و سر زدن وقتی رفتن شوهرم بهم گفت دیگه به هیچ عنوان اجازه نداری رو بدی  که بمونن اینجا،نمیاد چون کسی نیست آماده کنه بذاره جلوش و واقعا درست گفت