2777
2789
عنوان

زن داداش شما هم عقد کرده همش سر زده خونه ی پدر مادرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 123 پست

از لحظه ای که خطبه عقد خوندید وظیفه داداشته تانینش کنه 

خونه داره اقا داماد که برن اونجا ؟

اگر نه پس خونه داداشت هم همونجا محسوب میشه و دلش میخواد خونه داماد باشه 

نمیخواین براشون غذا نزارین اگر روتون میشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وعده های غذایش هم شمردی خونه پدر شوهرشه هرچقدر هم دلش بخواد میاد ب شما چه ربطی داره ؟

من مجردم هم من هم مامانم کلافه شدیم خود دین هم گفته مهمون سر زده باید خودشو سرزنش کنه 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحظه ای که خطبه عقد خوندید وظیفه داداشته تانینش کنه خونه داره اقا داماد که برن اونجا ؟اگر نه پس خ ...

آره خونه داره ولی اسباب نیست 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
اون دیگ جزی ازخونوادس پس مهمون حساب نمیشه

خوب باید ببینی عروس این نظر را داره یانه چون اکثرا خودشون را مهمون میدونن 

بنظرم رفت و امد باید متعادل باشه هفته یی دوباربرن 

بعضیا براشون سخته شاید نتون هرروز غذای گوشتی تهیه کنن ان هم تازه امده تو خانواده

بنظرت بهترنیست هفته یی دوبار بیاد وپذیرایی بهتر بشه تا اینکه هرذوز باتخم مرغ و کوکو اینا پذیرایی بشه

عزیزم تازه بهم رسیدن خب ذوق دارن ، بعدم خونه‌ی پسر بیشتر میرن ، بله زنداداشای منم همین بودن و چقدر دوست داشتم وقتی می‌آمدن ، خدایی کمک هم می‌کردن ما شام درست می‌کردیم اونا مثلاً سالاد یا ظرفا رو کمکم می‌شست بعضی وقتا هم دلم نمی‌اومد نمی‌گذاشتم بشوره ولی اگه من نبودم خودش می‌شست

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
من مجردم هم من هم مامانم کلافه شدیم خود دین هم گفته مهمون سر زده باید خودشو سرزنش کنه

زن داداش مهمون نیست 

جزوی از خانوادتونه از این به بعد 

داداشت وظیفه تامین اون و نفقه و خورد و خوراکش داره .اگر هنوز مستقل نشده پس دیگه میفته گردن پدرتون 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وای خدا چون. تویی نصیب گرگ بیابون نکنه

باید هر روز زن داداش شوتو پذیرایی کنی وگرنه خیلی گداصفتی 

این و به پسرشون بگن عروسشون که تنهایی بلند نمیشه بره اونجاشوهرش میبردش

بله منم عقد بودم به اسرار شوهرم میرفتم از سر اجبار بود واقعا بعدش دیگه رفتیم خونه خودمون راحت شدیم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

حالا همه که حمله کردن ولی منم بودم واقعا عذاب میکشیدم و خوشم نمیومد چون کلا از رفت و امد خوشم نمیاد حتی زمانی که خونه پدرم بودم خواهرم میومد هم کلافه میشدم از دست سر و صداهاشون و هیاهوشون دوست داشتم خونه ساکت باشه... تازه غریبه باشه که ادم معذب هم میشه... ولی متاسفانه دوران عقد همینه نمیشه کاری کرد 

الانم چون تازه عقد کردن شور و شوق دارن دیگه به این فکر کن که داداشت خوشحال میشه از اومدنش تا برات سخت نباشه

خب پس باید به داداشت باید بگی بی عرضه نباش مرد باش خرج زنتو بده بی عاری تا کجا در ضمن آنقدر بخیل بود ...

خونه زندگی خودمونه

اگر بخشنده ای برو هر روز زن داداشم دعوت کن والا بخیل و خسیسی