2777
2789
عنوان

باردارم ولی چرا حسی ندااارم

52 بازدید | 9 پست

باردارم ولی حسی ندارم 16 هفته هستم... و بابت این قضیه عذاب وجدان دارم... خدارو بسیار شاکرم با اینکه بارداری پر ریسکی دارم و ivf کردم سلامت نگه داشته بچمو ولی خب احساسی بهش ندارم میگن حرف بزن باهاش من الکی میگم چشم ولی نمیزنم اخه هیچ چیزی بینمون نیست... مادرمو سه هفته پیش از دست دادم نمیدونم شاید به خاطر این موضوعه... دلم برای مادرم خیلی تنگه....بچمو ندید... 💔💔💔 بعضی ها تو این هفته ها خیلی قربون صدقه بچه هاشون میرن... امروز جواب تست سلفری اومد بچم دختره ❤️

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

ویار هم ندارم اصلا... سرکلاژ هم کردم

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر خدا دوستت داره که بعد رفتن مادرت بهت دختر داده🥹

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

عزیزم شرایط سختی داری و شرایط سختی رو هم پشت سر گذاشتی مال همین هست

امیدوارم عزیزم

چقدر خدا دوستت داره که بعد رفتن مادرت بهت دختر داده🥹

عزیز دلم.. خدا کنه... شما بارداری؟ حسی داری؟

عزیز دلم.. خدا کنه... شما بارداری؟ حسی داری؟

آره عزیزم منم آی وی اف.اتفاقا اوایلش منم اینجور بودم،آزمایشم که مثبت شد خنثی بودم نمی‌دونم شاید شوکه شده بودم،هرچی جلو‌ میرفتم میگفتم خدایا من انقدر منتظر بودم انقدر دارو انقدر دعا پس چرا حسی ندارم،گذشت تا ان تی. با اینکه غربالگری اولم خوب بود دکتر گفت سل فری برو.ترسم زیاد شد و باز استرس و انتظار،نتیجه ی سل فری که اومد کم کم حسم تغییر کرد و گاهی باهاش حرف میزدم،تا این که تکوناشو حس کردم.از وقتی تکون میخوره باورم شده مادر شدم🥹🥰فشار میاره، سکسکه میکنه، دورش بگردم فرشته ی منه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عزیزم منم آی وی اف.اتفاقا اوایلش منم اینجور بودم،آزمایشم که مثبت شد خنثی بودم نمی‌دونم شاید شوکه ...

عزیز دلم خداوند در پناه خودش نی نی جان رو حفظ کنه🌷

عزیز دلم خداوند در پناه خودش نی نی جان رو حفظ کنه🌷

ممنونم همینطور نی نی شما رو🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40