2777
2789

و ماسک میزنه دو ساله هم کلاسیم انگار یه غم عجیبی داره نگاهش خیلی دلم میخواد کمکش کنم ولی میگم به من ربط نداره با هیچکسم حرف نمیزنه حس میکنم یه مشکلی داره البته فصولی ولی خیلی فکرم درگیرش شده

کیه که الان مشکل نداشته باشه

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر نمیکنم از شما کمک بخواد پیشنهاد میکنم هیچ وقت برای کمک و اینا نرید جلو... چون من هم همیشه دانشگاه و مکان های عمومی همین طوریم و با کسی گرم نمیگیرم و تو خودمم خوشم هم نمیاد کسی بیاد کمکم کنه  اون مدلش اونطوره دلت براش نسوزه دوست داری برو باهاش دوست شو اوقاتش بگذره تنها نباشه، البته نه از روی ترحم

منم تو دانشگاه میرم میام رفیقی ندارم

تنها میرم

تنها میام

راحتم

مغزم اسودس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دقیقا منم یکسال دانشگاه همینجوری بودم ماسک میزدم و با هیچکی ارتباط نمیگرفتم

حقیقتا علاوه بر غیراجتماعی و درونگرا بودنم از لحاظ ظاهری اعتماد بنفس نداشتم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
فکر نمیکنم از شما کمک بخواد پیشنهاد میکنم هیچ وقت برای کمک و اینا نرید جلو... چون من هم همیشه دانشگا ...

نه ترحمی نیست ولی یبار اتفاقی شنیدم داشت با کسی حرف میزد میگف اخرش خودمو میکشم فقط حس مسئولیت  کردم  

نه ترحمی نیست ولی یبار اتفاقی شنیدم داشت با کسی حرف میزد میگف اخرش خودمو میکشم فقط حس مسئولیت کردم

به هرحال بنا به گفته خودتون این حس کنجکاویه هیچ کس خوشش نمیاد کسی بنا بر کنجکاوی از زندگی بهم ریختش بره سراغش... نمیدونم والا من بودم نمیرفتم وقتی با کسی داشته حرف میزده پس دوستانی داره تنهای تنها نیست.