من یه ترم دخترمو چرتکه فرستادم ولی احساس میکنم به درد نمیخوره....حالا معلمش میگه حیفه و استعداد داره و از این حرفا....ولی من بازم حس میکنم الکی میگه که بفرستمش ادامه بده....از طرفی ام شهریه اش بالاس....به نظرتون چیکار کنم؟؟
نمیدونم چرا حس میکنم چرته...۴سال و نیمم باید بخونه
قبلا ۲ترم شنا رفته تو اونم واقعا استعداد داره میخوام به جای چرتکه بفرستم شنا رو ادامه بده...
روزگار جالبی است!! مرغمان تخم نمیگذار اما...گاومان هر روز میزاید🙄
آره معلم خیلی مهمه من سر همین قضیه سه بار معلم پسرمو عوض کردم
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آره خودش شنا و نقاشی دوس داره....ولی گفتم شاید چرتکه به ریاضیش کمک کنه ولی هیییچ ربطی به ریاضی نداره و فقط محاسبات رو سریع حل میکنه...تازه ۴سال و نیمم باید تمرین کنه...روزی یه ساعت
روزگار جالبی است!! مرغمان تخم نمیگذار اما...گاومان هر روز میزاید🙄
آره خودش شنا و نقاشی دوس داره....ولی گفتم شاید چرتکه به ریاضیش کمک کنه ولی هیییچ ربطی به ریاضی نداره ...
فعلا که کوچیکه بزار همون علاقه ی که به شنا داره همون ادامه بده ۷ سالش که شد مدرسه رفت اگه نیاز بود بزارش چرتکه معلم دبستان راهنمایی میکنه که کمکش میکنه یا نه شاید زده بشه از الان بخاد این کلاسارو شرکت کنه
چهار سالش نیس...۸سالشه...چیکار کنم به نظرت؟؟چرتکه به دردش میخوره؟؟خیلی سخته هر روز باید تمرین کنه
آها اونجا که گفتی چهار سال فک کردم چهار سالشه😅
علاقه مهمه پسر من روزی چهار پنج ساعت میشست ولی خیلی دوست داشت براش خسته کننده نبود
اگه دخترت علاقه داره حتما معلمشو عوض کن
علاوه بر ریاضی برای تمرکز و حافظه خیلی عالیه پشیمون نمیشی
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
آره خودش شنا و نقاشی دوس داره....ولی گفتم شاید چرتکه به ریاضیش کمک کنه ولی هیییچ ربطی به ریاضی نداره ...
نه برای تشریحی حل کردن ریاضی نیست