2777
2789
عنوان

خواهشا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 21 پست
فکر کردم ۴ سالشه😂اگه با چند نفر معلم صحبت کردی میگه با درد نمیخوره خب پس چه کاریه هم کلاسیاش چی کسی ...

ببین میگم بره شنا رو ادامه بده تموم کنه بعدش یه کلاس رقصی یا نقاشی بفرستمش برای تابستون البته...

همش میگم دختربچس بزار هنر یاد بگیره کیف کنه...ولی چرتکه بزارمش دیگه هیچی نمیتونم بزارم چون شهریه اش بالاس...و حسابی وقت گیر...

روزگار جالبی است!! مرغمان تخم نمیگذار اما...گاومان هر روز میزاید🙄
خب تو این مدت که رفته حس نکردی تغییرکرده حافظش یا محاسبه ؟

ریاضیش که افت کرده...چوک واقعا چرتکه نمیزاره به درسای مدرسه اش برسم...زبانم میره...اونم افت کرده...همش یه ترم رفته چرتکه...واقعا وقت گیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین میگم بره شنا رو ادامه بده تموم کنه بعدش یه کلاس رقصی یا نقاشی بفرستمش برای تابستون البته...همش ...

هنر خیلی خوبه توی روحیش تاثیرش خوبه مخصوصا رقص که شادیه قشنگ

ولی عزیزم بشین همین حرفارو به خودش بگو علاقشو بپرس دخترت خیلی بهتر از ما میتونه راهنماییت کنه

واقعا باید از شما تشکر کرد انقدر به فکر هنر دخترتی امیدوارم همیشه موفق باشه

هنر خیلی خوبه توی روحیش تاثیرش خوبه مخصوصا رقص که شادیه قشنگولی عزیزم بشین همین حرفارو به خودش بگو ع ...

خودش عاشق شنا و نقاشیه...

مرسی عزیزم...فدات شم...ممنون وقت گذاشتی بهم راهنمایی دادی😘😘

پسرتون چرتکه رفته؟؟راضی هستین؟؟من الان باید ترمی ۱۷۰۰بدم که هر چی بالاتر میره بیشترم میشه‌....میگم ا ...

بله پسرم سه ترم رفت 

واقعا الان که راهنماییه اصلا اذیتم نمیکنه خوب درسارو یاد میگیره و مشکلی نداره

اما اونکیه پسرم که نرفت خیلی سر درساش منو اذیت کرد 

من از همون اول هم چرتکه رو برای همین کمک به تمرکز و تقویت حافظه ثبت نام کردم که نتیجه دیدم خداروشکر

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.