2777
2789
عنوان

دخترم میگه آبروم رفته دیگه مدرسه نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 39 پست

راستش یه چیزی خیلی توی ذهنش تاثیر گذاشت این بود من بهش گفتم این خاطره تا ابد توی مغزم میمونه باباتم گریه کرده ماهم هرگز نمیبخشیمت. برای همین بیشتر از معلم ریاضیش بدش اومده. ای کاش همچین حرفی رو بهش نمیزدم واقعا الان میفهمم😞آخه میدونید اگه فقط معلم ریاضیش میدونست یه چی خوب بود دخترمم فقط به معلم ریاضیش گفته بود ولی دبیرش به کل دبیر های دیگه و حتی پایه های بالاتر هم گفته مدیر و معاون و همه! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عی بابا بیخیال ما دبیرستان بودیم دو تا همکلاسیامون از مدرسه فرار کردن با دوس پسراشون دو روز نرفتن خونه ننه باباشون 😂😂کلی پلیس اومد و فلان همه فهمیدن چی به چیه 

اخرم پرو پرو برگشتن مدرسه

من الان بهش میگم عذر خواهی کن میگه خجالت میکشم آخه راستش من میگم ای کاش معلمش اول به خودش میگف. بعدش ...

شما برین مدرسه ش،با معلما و مدیرش صحبت کن،بگو بچه س دیگه اگر دروغی گفته به روش بیاریم توی جمع یا جار بزنیم فلانی دروغ گفته کار اشتباهیه،بعد به دخترتون بگو رفتم پیش معلمات و براشون توضیح دادم...دیگه کم کم بگذره یادشون میره

امید وارم این قضیه جمع بشه. ولی آبروی من هم این وسط رفت. آخه بگو دختر چرا باید همچین دروغی بگی باید به اون معلم هم بگی چرا باید بری به بقیه دبیر ها بگی دختر من به بقیه دبیر ها چیزی نگفته بود

راستش ما مشهدیم و دخترم دوست داشت توی مدرسه نمونه دولتی قبول بشه اما نشد با اینکه هدف اصلیش تیزهوشان بود اما میخواس نمونه قبول بشه حتی با اینکه امام رضا هم قبول شد ولب میخاس نمونه هم قبول شه وقتی قبول نشد زد به سرش انگاری افسردگی گرف کارهای عجیب غریب میکنه پرخاشگر شده درساش یکم افت کرده تا اومد یکم از این افسردگی دربیاد دوباره این قضیه زد تو حالش الان فردا با همون معلم مورد علاقش داره ولی همینطور اشک میریزه میگه چجوری برم مدرسه با چه رویی متاسفانه غردا امتحان پایان ترم قرآن هم دارن که دیگه هیچی دیگه منم دیوونه شدم از دستش

دیگه باورتون میشه دلم میخاد بکشمش از دست پرخاشگریش اخلاقای عجیب غریب گرفته نماز نمیخونه اصلا همچین بچه ای نبود. تا میرم تو اتاق میبینم داره آهنگ غمگین گوش میکنه