دخترم کلاس هفتمه مدرسه تیزهوشان هم هست اونجا چون بالاشهره بچه ها خیلی پول دارن ماهم سطح مالیمون بد نیست ولی خونمون مرکز شهره و پدرش یه رانندس منم خونه دارم چهارتا بچه عم دارم. دخترم چن روز حالش توی مدرسه بد شد معلم ریاضی بهش میگه چرا حالت بد میشه میگه من مامان بابام دکترن رفته بودن خارج من ساندویچ سرد زیاد خوردم اینطوری شدم بعد سرجلسه دیدار با اولیا تمام معلما ازش تعریف کردن معلم ریاضی ولی گفت دخترتون همچین دروغی گفته منم فهمیدم و گریه کردم به روش هم آوردم خیلی حالش بد شد من گفتم از معلم ریاضیت عذر خواهی کن گفت نه نمیکنم از این ور خیلی عاشق معلم زیست و شیمی شده این معلم رفته به همه دبیر ها گفته که دخترم همچین دروغی گفته امروز دخترم رفته برا یه چیز دیگه از معلم زیست و شیمیش عذر خواهی کنه اما اون گفته وقتی یکی یه چیزی بهم میگه نباید به طرف مقابل بگم. دخترم از صبح داره خودشو میزنه برا آبروی رفتش💔😭منم هیچی ندارم بگم. خیلی معلم زیست و شیمی رو دویت داشت اما از چشم همه افتاد کمک کنیننن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مقصر خودشه بزار تجربه بشه براش ی بار دیگه دروغ اینجوری نگه بنظرم نباید برا ابروش تو مدرسه ناراحت باشه
باید ناراحت این باشه پدر و مادرش و بی ارزش کرده و غرورشون خورد کرده
ولی همچنان نگران کلاس و غرور خودشه توم باش سرسنگین شو
بچه ک نیست
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
عزیزم بهتره از اون مدرسه بیاد بیرون اینجوری خودش عذاب میکشه از بس خودشو با بقیه مقایسه میکنه
بعد هم باید عواقب حرفا و کاراشو هم ببینه و بفهمه دروغ گو بلاخره یه روز لو میره
جانم فقط و فقط و فقط سعی کن با دخترت دوست بشی
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
معلم اگه معلم خوبی باشه یواشکی میاد به پدر و مادر بچه عیب بچه رو میگه نه تو جمع بچه رو ضابع کنه .اینجوری بچه از هر چی معلم و درس و مدرسه اس که حالش بهم میخوزه
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...