2777
2789
عنوان

از ترس بابام نمی تونم هیچی بخورم💔

374 بازدید | 42 پست

همش گیر میده به غذا خوردنم

هم بهم میگه چاقی با الفاظ بد مسخرم می کنه چون اضافه وزن دارم 

شام خوردن و تو خوه قدغن کرده سال هاست!

فقط کافیه ببینه دارم یه چی واسه شام درست می کنم زهرمارش می کنه بهم 

انقد بدش میاد من برم سر گاز که با وجود علاقه شدیدم به آشپزی هیچ وقت نتونستم غذا پختن یاد بگیرم 

یادمه یه مدت 12 13 سالم بود حتی نمی ذاشت برم یه نمیرو بپزم رو گاز همین که می رفتم تخم مرغ بردارم میومد با فحش از دستم می گرفت

دیگه نمی دونم چیکار کنم از دستش

الانم خیلییی گشنمه ولی از ترسش جرات ندارم پاشم یه چی درست کنم

از بس این رفتارارو کرده مامانمم کردت یکی عین خودش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا بغلم🫂💔...

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

برو یه لقمه نون پنیری چیزی بخور برا شما که اضافه وزن داری سالمتر و سبکتر هم هست از غذای پختنی اعصاب خوردی هم نمیشه برات 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
نصف شب غذا بخور 🫠

میگه اضافع وزن دارما حداقل بگو عصری بره یه چیز سبک از تو یخچال برداره بخوره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻