2777
2789
عنوان

خواستگار دارم لطفا بیاین

76 بازدید | 4 پست

خانوما من ۲۰ سالمه 

از ی سنی خواستگار داشتم و بخاطر درس و کنکور و این چیزا همه رو رد کردم اما الان یکی دو ساله قصد ازدواج دارم 

تو این مدت خواستگار داشتم ولی مناسب نبوده و قسمت نشده ..

الان ده روزی میشه ک فامیل نزدیکمون فوت شده و چند روز پیش ی خواستگار خوب برام اومده همه چیش اوکیه حدودا ۱۰ ۱۲ سالی م ازم بزرگتره ک با این موضوع مشکلی نداریم ...

الان مشکل اینجاس ک اونا میگن ما ی سر بیایم خواستگاری حالا رسمی نه ، در حد ی شب نشینی خانواده ها بیشتر با هم آشنا بشن ماهم گفتیم چون فامیل خیلی نزدیکمون فوت شده نمیتونیم تا بعد چهلم ک میشه ی ماه دیگه.  اونام گفتن خبر میدیم .الان میخوام بدونم بنظرتون اشتباه نکردیم ؟ نکنه ناراحت شن و بهشون بر بخوره ، یا اصلا منصرف بشن ...

اینم بگم من پسره رو ندیدم فقط عکسشو دیدم ولی آشنای خاله ش هستیم ...

الان ی حسی دارم میگم نکنه پشیمون شن منم این موقعیت و از دست بدم عین خوره افتاده ب جونم ... لطفا خواهرانه نظر بدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۰ ساله هستی و اینقدر هولی؟!!همون ۱۲ سال بزرگتر بزرگترین عیبشه !!اگه بخاد تو رو و شعور داشته باشه ب ...

من الان تو خونواده و فامیل دختر ترشیده م 😂

همه زیر ۱۸ ازدواج کردن 

حالا من کاری با این مسائل ندارم خودم مایلم ازدواج کنم 

من الان تو خونواده و فامیل دختر ترشیده م 😂همه زیر ۱۸ ازدواج کردن حالا من کاری با این مسائل ندارم خو ...

نمیدونم بخندم یا گریه کنم برای فرهنگ پایین فامیلت

ولی عزیزم

همون لقب مسخره ترشیدگی رو راحت‌تر میشه تحمل کرد 

تا مطلقه  خدای نکرده ...

به خاطر حرف دیگران هیچ وقت زندگی نکن و خودت رو بدبخت نکن

چون پشت سر همه ما ۹۰ میلیون ایرانی

حرف و حدیث هست...