2777
2789
عنوان

افسردگی بر اثر ناباروری

43 بازدید | 3 پست

سلام خوشگلا

من دو ساله اقدامم و هر دکتری رفتم فایده نداشته و گفتن راهی جز آی وی اف نیست. هیچ مشکلی ندارم، ناباروری بدون علت. شاید بگین دو سال که چیزی نیست ولی افسرده شدم.

معلم هستم و شغل ازاد دیگه هم دارم. اینجور نیس که بیکار باشم. خندیدن برام سخت شده حتی نمی تونم لبخند بزنم. نمی تونم دانش آموزامو بغل کنم. دوست داشتن رو یادم رفته. انگار دیگه بلد نیستم به کسی محبت کنم. خیلی باهاشون مهربونم و ازارم بهشون نمیرسه ولی بی روح شدم.

خیلی خستم...

من تو ام یا تو منی؟

من ۴ساله اقدامم بدون علت نشده

من ۵بارم ivf کردم 

تو کَتم نمی ره باورم‌نمیشه هرگز مادر نشم

خیلی سخته

😭😭

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استرس زیاد داری؟

اصلاح تغذیه کردی؟وزن کم کردی؟

اول سعی کن باهرچی ارومت میکنه استرس رو تاجاییکه میتونی دور کن.

دوم حتمن وزنتو بیار پایین حتی اگر لاغر هم هستی ورزشهای بکن ک شکمتو درگیر میکنه.پیاده روی سریع 

سوم فست فود و کنسروی و ترشیجات و سردیجات حذف

چهارم حتمن دوسین درست کن و حلوای میتی یا حلوای گرم

و خرما و عسل و انجیر خشک و....گرمیجات و مغز زیاد بخور

شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده و همیشه گرم نگهدار

موقع ظرف شستن پیشبند ببندد و تو عادات ماهانه حمام نرو

و قطره گیاهی ویتاگنوس رو حتمن حتمن امتحان کن

اینکارو انجام بدی شش ماه نشده بارداری...کسهایی رو میشناسم ای وی اف جواب ندادولی با اینکارها جواب گرفتن

ان شا الله دامنت ب زودی سبز بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.