شوهرم همیشه سر بحثای کوچیک دعوا میکنه و بعد هم چند روز قهر میکنه فقط خرج خونه و خرد و خوراک میده پولداره و موقعیت شغلی عالی داره ولی یک ریالی بابت خ جای شخصی نمیده چون خودم شاغلم هزینه های شخصیم با خودمه ۶ ساله ازدواج کردم و یه پسر ۴ ساله دارم از خونه فراریه دیروقت میاد و ایراد از غذا و اوضاع خونه میگیره کل زندگیم اینه یه شب دعوا یه شب قهر یم با هم حسته شدم از بیمحلی هاش از خانوادش مادرعجورش و خواهرای عفریتش متنفرم بچم مریضه بعد از ظهر با دعوا بردش خونه مادرش بهم میگه لیاقت مادری نداری خودم شغل عالی دارم مستقلم بابامم وضع مالیش خوبه از خدامه جدا بشم بچه رو هم بره بده به مادرجادوگرش بزرگ کنه اون منو بدبخت کرد پسرش زن نمیخواسته غلط کرده اوردش خواستگاری الهی خیر نبینه خانما بابام راضی نیست طلاق بگیرم به خاطر اینکه بشینه پز موقعیت دامادشو بده میگه جدا بشی میکشمت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
میگی خرجت با خودته شغلتم خوبه ،میتونی یه سوییت کوچولو کرایه کنی واسه خودت،دیگه نیازی به پدرتم نداری
دادخواست طلاق بده و برو
بچتم تا ۷ سالگی با خودته قانونا
مگه چند سال میخوای زندگی کنی برو پی خواسته هات
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤