2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تا می تونستم گفتم ولی هنوز خالی نشدم عمیقاً دلم شکسته آخه در مقابل عصبانیت و فحش های من اون فقط ...

نه این بخنده یا بکشمش اصلا نه حرفی زد نه مسخره کرد نه خندید فقط گوش داد سرشو انداخت پایین 

منم عمیقا شکستم ولی دیگه برام مهم نیست منم گفتم قراره اینجوری پیش بره از الان به بعد حق دست زدن بهم رو نداری منم ازت هیچی نمیخوام منم کاری واست نمیکنم نمیدونم غذا بپز و این کارو بکن اینکارو نکن رو نداریم اینم حرف نزد بیشتر عصبانی شدم

سلام به روی ماه تونتولد را همه یه چیزی میخرن بلاخره ...به نظرم از بودن تون و کم توقعی تون خیالش راحت ...

نمیدونم چجوری بگم الان هر چی بگم فک میکنه چون برای مادرش گوشی گرفته حسودی میکنم

نه این بخنده یا بکشمش اصلا نه حرفی زد نه مسخره کرد نه خندید فقط گوش داد سرشو انداخت پایین منم عمیقا ...

به نظرم شرمنده شده و مشخصه که حالش گرفته شده 

و ممکنه برات جبران کنه 

من از اینجور چیزا محروم نکردم چون هنوز عقد هستیم و اصلا کنار هم نیستیم همسرم ایران نیست 

ولی بهش گفتم دیگه تو این رابطه نه تولد داریم نه ولنتاین و نه روز زن و مرد ... و کلا می‌خوام دیگه بهش محبت نکنم و اولویت قرار ندم اگر نیاز به کمک داشت دیگه بهش کمکی نمی کنم .

من خیلی ازش ناامید شدم چون خودم خیلی اهل سورپرایز هستم و اهمیت میدم 

به نظرم شرمنده شده و مشخصه که حالش گرفته شده و ممکنه برات جبران کنه من از اینجور چیزا محروم نکردم چو ...

منک همین‌رو گفتم اونم قاطی کردم گفتم 

کلا میخوام بیخیال زندگی کنم ارزش نداره ناراحت باشم متاسفانه 

نمیدونم چجوری بگم الان هر چی بگم فک میکنه چون برای مادرش گوشی گرفته حسودی میکنم

من که بهت گفتم 

نباید حرفی بزنی چون اگر حرفی بزنی مقصر هم میشی برچسب حسود هم میخوری 

فقط تلافی کن 

روز پدر برای پدر و حتی برادرت هدیه بخر و بهشون بده 

سلام منم ی سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید منو نامزذم ک فعلا فقط بین دوتا خانواده ها حرفش زده شد ...

سلام گلم 

به نظرم مطالبه گری اینم همون ابتدای رابطه، خوبه...

بهش گفتین که انتظار دارید بخره...

البته در نگاه اقایون خیلی چیزها هست که ارزشمنده مثل خرج کردن روزمره برای خانم شون و ...

انتظار دارند که همیشه قدردانی بشن.

اگر زنی قدردان باشه و خیلی سخت نگیره که کادو حتما فلان و بهمان باشه و مطالبات و انتظارهاشم مودبانه بگه؛ نتیجه مثبت میگیره👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اره تولدم همیشه کادو میده ولی همیشه اونو به همه مناسبتا حساب میکنه، من خیلی توقع ندارم که حتما هر من ...

مردها وقتی ازدواج میکنن، حس میکنن که برای مادرشون کم میذارند ...یهویی جمع میکنن و یه چیز بززگ میخرن ...میخوان از عذاب وجدان در بیان ...

از اون طرف وقت و انرژی شون را برای زن وبچه شون گذاشتن و خرجم کردند ...

معادلات ذهنی همسرت شاید اینه و فکر کرده اینطور جبران شده ...

هر رفتاری را سنجاق نباید کرد به کم لطفی و یا بی احساسی و فرق گذاشتن اونا ...معادلات شون فرق داره ...

رفتار درست این هستش که نیازهات را بگی ولی به کادوهای دیگران اشاره ای نکنی تا برچسب حسادت نخوری 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان