2777
2789
من ی امپول چسب جنین دارم روز ۸ انتقال گفته بزن من جمعه ۳۰ ام انتقال دادم روز هشتم کی میشه؟

جمعه آینده.

من همون روز انتقال می زدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم دکتر چرا برا روز ۸ هم بهم داده

به نظرم کار خوبی کرده شانس بارداری زیاد تره اینطوری. رحم بهتر می پذیره جنین رو

بلاست بود?

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

به نظرم کار خوبی کرده شانس بارداری زیاد تره اینطوری. رحم بهتر می پذیره جنین روبلاست بود?

اره.

توکل بر خدا

شما چ مرحله ای هستید؟

رعایت غذایی خاصی لازمه انجام بدم؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
اره.توکل بر خداشما چ مرحله ای هستید؟رعایت غذایی خاصی لازمه انجام بدم؟

من هیچی رها کردم درمان رو.

سه بار تخمک کشی و ۵انتقال ناموفق داشتم

هر کاری لازم بود کردم که مادر بشم خدا کمکم نکرد دستم رو نگرفت

دلم شکسته و کلا ناامیدم

من ناباروری با علت ناشناخته دارم

ان شاالله شما جواب بگیری. 

من هیچی رها کردم درمان رو.سه بار تخمک کشی و ۵انتقال ناموفق داشتمهر کاری لازم بود کردم که مادر بشم خد ...

انشاالله همین روزا بی بی چکت مثبت میشه و انتظارت ب پایان میرسه .

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...