2777
2789

هم عمل هم غیر از عمل هم تیپ و استایل 

بنظرتون یه خانوم شیک و باکلاس چه خصوصیاتی داره؟!

من مجردم ،ولی خیلی دلم میخواد بعد از ازدواج ابروهام رو میکرو با فیبروز کنم (ابروهام حالت ندارن و نازکن نمیدونم میکرو بهتره یا فیبروز)

دیگه کارهای زیبایی بلد نیستم 🥺🤍

لبام خوبه و قلوه ایی انگار ژل زدم 

گونه هامم انگار زل زدم برجسته اس 

چانه امم همینطور انگار ژل زدم 😅

پلک دارم و حالت چشمام رو دوست ندارم دوست داشتم گربه ایی و کشیده بود 

بینیمم کوچولو و استخونیه ولی نیم رخم یکم قوز داره

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من لیزر و بوتاکس میکرو کردم شوهرم خوشش نیومد به جهنم البته،باهاش دعوام شده 😒

بوتاکس برای کدوم قسمت صورتت عزیزم؟! 

راضی بودی؟تغییر کردی؟چقدر دوام داره؟

میکرو واقعا ادم خوب میشه ؟مصنوعی نمیشه چهره ادم؟

ای وای چرا😅😂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

لیزر که خوبه همیشه تمیزی چرا خوشش نمیومد

نه فقط از میکرو خوشش نیومد 

بقیه رو کار نداشت

البته من دیگه برام مهم نیست خوشش بیاد یا نه 

دعوای شدید کردیم فعلا عصبی ام 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
هر چی نچرالتر باشی بهتره مژه و اینارو کار نداشته باش اگه پوستت بدون لک و جوش باشه بیشتر زیبایی صورتت ...

نه عزیزم مژه خودم دوست ندارم ،خیلی قشنگه ها ولی اینکه هرماه ترمیم کنی و مژه های خودت هم میریزه بعدش دوست ندارم😅

پوستم سفیده لک نداره خداروشکر ولی جوش میزنم گاهی ...

عزیزم فیبروز ابرو سنم رو بالا نمیبره؟!فیبروز از میکرو طبیعی تره نه؟

بوتاکس برای کدوم قسمت صورتت عزیزم؟! راضی بودی؟تغییر کردی؟چقدر دوام داره؟میکرو واقعا ادم خوب میشه ؟مص ...

از میکرو خودمم حالا زیاد راضی نبودم بقیه میگفتن خوشگل شدی 

بوتاکس عالیه من حتما ادامه میدم هر ۴ ماه میرم میزنم

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
فقط کاشت ناخن کردم😂

خیلی قشنگه من خیلی دوست دارم ولی بخاطر غسل و نماز نمیتونم 😅😍

عه خدم راضیم کاریم نکردم منتها یخرده دماغمه ک ایشالا تابستون میرم عمل میکنم😂

من هم خیلی دوست دارم عمل کنم ولی همه میگن بینیت کوچیکه ،حیفه دست تو صورتت نیار هزینه اضافی نکن🥺

با دکتر هم صحبت کردم گفت چون دماغت ظریف هست و فقط نیم رخت یکم قوز داره ۶۰ تومن میشه هزینه عملت