2777
2789
عنوان

نمیدونستم تا این حد دوست بدجنسی دارم ببینین بهم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 28 پست
درسته شوخی زیاد جالبی نبوده ..ولی شوخی کرده انقد بخاطر پسرا با رفیقاتون بهم نزنید بعد اینکه اگر اعتق ...

آخه می‌دونی دنبالش گفت نه بابا پارتنر تو از من خوشش نمیاد  میدونست پارتنر من اصلا آدم سبکی نیست مثبت و برا ازدواج باهمیم اصلا حرف جالبی نبوده هرکس باشه فکر بدی میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو اون پارتنری که با دعا جذب این و اون بشه رو من میندازم سطل اشغال نگران نباش

به نظرتون به پارتنرم بگم ؟ بگم هم ازش بدش میاد هم می‌خنده چون نه تنها اعتقاد نداره بدشم میاد 

می‌خوام کلا قطع رابطه کنم بگم پارتنرم نمیزاره کم مونده تا ازدواج کنیم از همه جا پاکش میکنم فقط نمیخو ...

اهان خب بگو شما از اون دخترایی ک تاازدواج میکنن جوگیرمیشن با دوستاشون قطع رابطه میکنن بعدم هی استوری چشم زخم‌ میذارن🤣🤣🤣🤣

چه بی ظرفیتی

عه جدا؟؟ من حد حدود خودمو حتی تو شوخی می‌دونم مبادا کسی ناراحت بشه از دستم ... ۲۳ سالمه تا حالا همچین شوخی باهام نشده .... ینی چی شما خوشت میاد دوستتون بگه برای همسرت دعا نوشتم جذب من بشه ؟؟؟  بعد بگه شوخی کردم منم مثل شما اون موقع گفتم بی ظرفیت نباشم به روش نیارم الان میفهمم اون احترام حالیش بود همچین حرفی نمیزد

اهان خب بگو شما از اون دخترایی ک تاازدواج میکنن جوگیرمیشن با دوستاشون قطع رابطه میکنن بعدم هی استوری ...

ن از اونا نیستم اتفاقا از اونایی هستم که شوخی بی ادبانه نمیکنم و دوست ندارم کسی هم از این شوخیا بکنه این دوست من به دنبالش هم گفت نه بابا پارتنر تو از من خوشش نمیاد ... حتی تو ذهنش هم تصور میکرد ... پارتنر من از اول می‌گفت می‌خوام دوستای سمی تو حذف کنی من تا الان مقاومت کردم

همسر با دوست پسر خیلی خیلی فرق میکنه خب کات کن باهاش بیچاره دوستت فقط 😑😑

خب اونم قراره همسرم بشه ینی می‌دونه ما تو دوران آشنایی برای ازدواجیم به قول شما رابطه یکی دو روزه نیست بگم فداسرش گفته که گفته 

واقعا اون بیچاره نیست بیچاره منم که جوابشو با لبخند دادم به نظرم این جور آدما یا آگاهانه یا ناآگاهانه باعث دلخوری یا بدبینی افراد به خودشون میشن  با هرکس از این شوخیا بشه یجوری جواب میده طرف بره پشت سرشو نگاه نکنه والا من ندیدم به اینجور چیزا بگن جنبه حالا من تاپیک زده بودم میگفتم من همچین شوخی کردم همه میگفتن اشتباه کردی و بدجنسی بهتره خودمونو جای آدما بزاریم