2777
2789
عنوان

چرا بعضی آدما انگار وجود ندارن🤔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 59 پست
نه کلا داخل هر جمعی اینطورهنه تنها خودش بلکه خونوادشم همینطورن

من خیلی ادم اجتماعی هستم 

بین اکثر دوستام اکثر اوقات مرکز توجهم تو هر بحثی هستم ولی خیلی وقتها هم پیش اومده که هیچکس توجهی نکنه بهم خودمم تو بحث دخالتی نکردم

بنظرم صفر و صدی نیست

قطعا اون هم جاهایی هست که بهش اهمیت بدن 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا من اگه بخام‌خودمو بگم براتمن‌ خودم زود با بقیه جوش میخورمو خوش برخوردمولی همین مشکلو‌دارمبه کسی ...

چون چالش دوست دارن ، دوستی خوب حوصلشون سر میبره 

میدونه طرف کاراش درست نیست ولی چون باهاش خوش میگدره جذبش میشن 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
من خیلی ادم اجتماعی هستم بین اکثر دوستام اکثر اوقات مرکز توجهم تو هر بحثی هستم ولی خیلی وقتها هم پیش ...

خوب حرفاش برام خیلی عجیب و ناراحت کنندس

مگه میشه هیچ جا بهش اهمیت ندن

نه سرکار

نه پیش فامیل

ن پیش دوستا

اصلا عجیب

چه جالبچطوری میشه اینو درست کرد؟کتابی چیزی هست؟

کتاب خاصی مدنظرم نیست .من سنم رفت بالاتر بهتر شدم .بیشتر تجربه و شناختن ادمای مختلف و یاد گرفتن ازشون

چون چالش دوست دارن ، دوستی خوب حوصلشون سر میبره میدونه طرف کاراش درست نیست ولی چون باهاش خوش میگدره ...

خوب اصلا گفتار و رفتار ایشونم‌پشت سر اینا درست نیست

من کاری به کارشون ندارم

ولی ت هرچیزی باشه پایم

تفریح فیلم و....

حرف زدن و برخوردمم خوبه و خوش رفتارم

ولی باز اون دوستم بیشتر ت چشه

با اینکه پشت سرشون خیلی حرفای ناجوری میزنه

کتاب خاصی مدنظرم نیست .من سنم رفت بالاتر بهتر شدم .بیشتر تجربه و شناختن ادمای مختلف و یاد گرفتن ازشو ...

اینایی ک دور منن همشون مثل مار میمونن

من خوشم نمیاد حرفای زشت نثار بقیه کنم وقتی هیچی از زندگیش نمیدونم

یا بقیه رو‌خراب جلوه بدم

یا....

خوب اصلا گفتار و رفتار ایشونم‌پشت سر اینا درست نیستمن کاری به کارشون ندارمولی ت هرچیزی باشه پایمتفری ...

چون اون جمع سمیه احتمالا،  تو مال اون جمع نیستی ، بعد فکر نکن تو مشکلی داری،  اکثرا مردم آداب احتماعی و دوستی رو بلد نیستن. بعد آدم هرچی کم حرف ترباشه و چراغ خاموش تر زندگی کنه ، موفقتره.

اونی که خیلی مورد توجه بقیه قرار میگیره ظاهرا طرفدار داره و اینا   باید دید دوستای واقعی چندتا داره

چون اون جمع سمیه احتمالا، تو مال اون جمع نیستی ، بعد فکر نکن تو مشکلی داری، اکثرا مردم آداب احتماع ...

پس انگار کل دورم سمه😂

اخه طرفدار چی

عاشق چیش میشن؟

من خودم دوست واقعی ندارم راستش

چون هربار بهم ثابت کردن هروقت ک‌ی پله رفتم بالا میخاستن بزنم زمین

ولی‌خوب خوشم نمیاد ت جمعی برم‌بهم بی توجهی کنن

اینایی ک دور منن همشون مثل مار میموننمن خوشم نمیاد حرفای زشت نثار بقیه کنم وقتی هیچی از زندگیش نمیدو ...

همون چیزی که خودت هستی باش ، به حس خودت ، عقل خودت اعتماد کن ، نزار کسی سواستفاده کنه ازت .مهم نیست محبوب بقیه باشی،  مهم اینه خودت با خودت آرامش داشته باشی 

پس انگار کل دورم سمه😂اخه طرفدار چیعاشق چیش میشن؟من خودم دوست واقعی ندارم راستشچون هربار بهم ثابت کر ...

دوستی ظاهری داشته باش باهاشون .حرف دلت و نگو، الکی قربون صدقه برو ، حرفای عادی بزن باهاشون،  ولی تو دلت آدم حساب نکن

خوب چیه همچین آدمی خوبه که دورش میچرخن؟

خوب من که نمیدونم کی باهام دو رویی میکنه مگه میدونم ؟؟

وقتی اون تو روم قربون صدقه ام میره من هیچوقت فکر نمیکنم که اون بهم حسودی کنه یا پشتم حرف بزنه 

و وقتی ناآگاه هستم باهاش اومد و رفت میکنم