2777
2789
عنوان

چرا بعضی آدما انگار وجود ندارن🤔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 59 پست
خوب من که نمیدونم کی باهام دو رویی میکنه مگه میدونم ؟؟وقتی اون تو روم قربون صدقه ام میره من هیچوقت ف ...

ولی وقتی یکی پشت سر یکی پیشت حرف بزنه

یعنی پشت سرتوام حرف میزنه

میدونی کجاش بده؟

بعضیا رو می بینم پشت خواهر و دختر خاله و .... خودشونم‌حرف میزنن😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی وقتی یکی پشت سر یکی پیشت حرف بزنهیعنی پشت سرتوام حرف میزنهمیدونی کجاش بده؟بعضیا رو می بینم پشت خ ...

ببین من مثلا هیچوقت فکر نمیکردم که یکی از فامیلامون پشت سرم حرف بزنع هنوز هم وقتی میبینم از مهربونی نمیدونه چیکار کنه (دو رویی)ولی بعدا برام معلوم شد من هم به روش نیاوردم

الان خودت راضی هستی از برخورد بقیه باهات؟

بعضیا خیلی خوششون میاد ازم ، بعضیام اصلا !😄 چون یکم عجیبم از نظر بقیه و فرق دارم .

مثلا فکر میکنن چون ارومم یا مهربون احمقم هستم 😄

درست و غلط نمیدونم ولی ارتباطم با آدما کم و سطحیه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
ببین من مثلا هیچوقت فکر نمیکردم که یکی از فامیلامون پشت سرم حرف بزنع هنوز هم وقتی میبینم از مهربونی ...

من خیلی دیدم😂

خوش شانسم فک کنم

ولی تا یکی پشت سرم حرف میزنه میفهمم

ولی منم مثل شما به روشون نمیارم

و‌مثل قبل باهاشون رفتار میکنم

بعضیا خیلی خوششون میاد ازم ، بعضیام اصلا !😄 چون یکم عجیبم از نظر بقیه و فرق دارم .مثلا فکر میکنن چو ...

برخوردشون چطور؟

مثلا به چشم کم سن و سال و کسی که چیزی بلد نیست باهات برخورد نمیکنن؟

برخوردشون چطور؟مثلا به چشم کم سن و سال و کسی که چیزی بلد نیست باهات برخورد نمیکنن؟

سنم کم بود چرا ، ولی الان دیگه ۳۵ سالمه آدم بزرگ محسوب میشم خیر سرم  ، به جز از دید خانواده م :/

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
سنم کم بود چرا ، ولی الان دیگه ۳۵ سالمه آدم بزرگ محسوب میشم خیر سرم ، به جز از دید خانواده م :/

ماشالله

خونواده ک همیشه مثل بچه ادموو نگاه میکنن😏😑

همینم باعث میشه دید بقیه ازت تغییر کنه

من خیلی دیدم😂خوش شانسم فک کنمولی تا یکی پشت سرم حرف میزنه میفهممولی منم مثل شما به روشون نمیارمو‌مث ...

اره بهترین کار همینه که به. روشون نیاری 

بخدا طرف ی طوری با من رفتار میکنه مثلا تو جمع ها همیشه از من میپرسه ..تو جمع هایی که حضور ندارم میگه فلانی کجاست اینا😂😂😂😐

یعنی مثلا اینقد علاقه داره بهم😂😂😐

ولی نمیدونه که ارزشی دیگه نداره واسه من و فهمیدم که ذانش چطوره 

من که برام اهمیتی نداره هنوزم باهاش خوب رفتار میکنم و اصلا رفتارمو تغییر ندادم من نمیتونم مثل اون باشم ..زندگیم بر این بیت بنا کردم :گر تو با بد ،بد کنی پس فرق چیست؟

نمیشه که نرفتیعنی طرف ارتباطشو با خونواده و فامیل و دوست و آشنا قطع کنه؟

من باشم این کار رو میکنم.دوست و فامیل ک کلا برام مهم نیستن.خانواده هم مهمه ولی میگردم دلیلشو پیدا کنم شاید ایراد از منه

یه سوال ذهنمو درگیر کردهچرا تا طرف میاد حرفشونو قطع میکنن؟مگه چی هست ک نمیگن؟

هیچی

واقعا چیز مهمی هم نیس

فقط اون ادم اونجا اضافه س

فقط ترک کن اونجارو.دیگه هم نزدیک نشو 

کسی ک بی احترامی کرده حتی اگه معذرت بخواد بازم ذاتش همونه.بازم میکنه.دیدم که میگم