2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 168 پست
جای دیگه بروبعضی دکترا حرف مفت می‌زنن

خیلی گُندش کرد بخدا

درد دندونمو ول کرده میگه جرم گیری لازم داره کل دندونات

میدونم لک شده ولی دندونام فعلا سفیدی لازم نداره

دردم براش مهم نبود.

فردا برم پیش دکتر قبلیم ببینم اون چی میگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون ظاهرشونو دیدی فقطط

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

خب توام پولدار شو

اره پول از آسمون ریخته براش بره جمع کنه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
نه واقعا فامیل پولدارم دارم بخداته تهش رفاهشون بیشترهحداقل شب سرشو بی درد بدنی میذاره رو بالش.دردی ک ...

شاید دارع ی درد دیگه ایو تحمل میکنه ک تو نداری 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

چون پول عالیهپول منبع تمام خوبی ها و خوشی هاستبر عکس چیزی که به ما خوروندن که پول بده اما پول خیلی ه ...

آره بخدا

همه چیز نیست ولی باعث رفاهه

نبود پول باعث سختیه

پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی سختی میاره.

من واقعا درد تحمل میکنم.من بخاطر مستاجری استرس تحمل میکنم.

قشنگ میبینم کسی که خونه مال خودشه یا ماشین شخصی داره اعتماد به نفسش از من بالاتره دیگه.

اره پول از آسمون ریخته براش بره جمع کنه

منم نفهمیدم چطوری پولدار شم.شوهرم یکسره سرکاره.خرج چندانیم ندارم حتی خیلی چیزا رو زیر سیبیلی رد میکنم و چشم پوشی میکنم.متوجه منظور این دوستمون نشدم.

فک کنم منظورش اینه که تلاش نکردی یا راهی برای پول دار شدن هست.