2777
2789
عنوان

چرا همه راحتیا و خوشیا مال پولداراس⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 168 پست
چه زحمتی؟واقعا چه زحمتیمن دوستای مولدار دارم یعنی هیچ تصوری از پول نداشتن ندارناصلا نمیدونن یعنی چی ...

آره اونجوری هم زیاده.بالاخره پدر یا پدر بزرگشون یه تلاشی کردن که ارث رسیده

ان شاءالله که همشون پولدارتر بشن.

ولی پول در حد رفاه حق همس

این که درستهولی شما هم‌قبول کن من اگه پول داشتم امروز خجالت زده نمیشدم.شب سر راحت رو بالش میذاشتم.من ...

چی بگم عزیزم ، ان شاالله خدا راهی رو باز کنه برات 

نمیتونی قرض بگیری ؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عزیزم یک دکتر دیگه برو .من واسه یک دندونم باید عصب کشی میکردم گفت خیلی کار داره نمیدونم باید ریشه ...

فردا میرم پیش یه دکتر دیگه

حس میکنم‌ بکم‌غلو کرد ولی واسه همین یدونه دندونم من طلا فروختم و این بده

خیلی دلم گرفتهکاش پول داشتم.دکتره درنان دندونامو گفت.حتی اونیکه درد میکرد دست نزد نامردمن پولم کجا ب ...

جای دیگه برو

بعضی دکترا حرف مفت می‌زنن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
ببین بنظر من جهان واقعا تغییر نکرده و رویای پولدار شدن برای ما یعنی قشر کارگر( همه مون گارکر محسوب م ...

محال که نه

یکم‌دوره

کم‌طاقت شدم

قبلنا امیدوارتر بودم.

کسی که دو شبه نخوابیده و ۶ ۷ ماهه بخاطر دندونش درست غذا نخورده، پول براش مهم‌میشه

محال که نهیکم‌دورهکم‌طاقت شدمقبلنا امیدوارتر بودم.کسی که دو شبه نخوابیده و ۶ ۷ ماهه بخاطر دندونش درس ...

نمیدونم هر چی امید داشتم یه جورایی بهش نرسیدم 

پول واقعا مهنه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
روکشاتون رو چند وقت پیش انجام دادی؟؟ چقدردوام داره بنظرت

۱۲ سال پیش انجام دادم.تمام‌سرامیک نبود

دو سال پیش لب پر شد

اگه رسیدگی کنی و مراقب باشی راحت ۷ ۸ سال کار میکنه.فقط دندونوزیرش رو خوب درمان کنین و پوسیده نباشه

ببین اسی میتونی با بیمه تکمیلی خواهر یا مادرت بری بگو بیمه خودمه چک نمیکنن من شوهرم با بیمه تکمیلی ب ...

صدبار به شوهرم گفتم تکمیلی بگیر گوش نداد

خواهرمم تکمیلی نداره

کلا از اینجور کارا میترسم

ببینید دندونپزشکا اول معاینه میکنن و بعد کاری که باید انجام بدن رو خدمتتون میگن و هزینه ش هم اعلام م ...

نه نه من نمیگم‌کسی که پول نداره اصیل نیست.من خودم فقیر نیستم ولی تورم باعث شده پول و رفاه سواره باشه و من پیاده.

خودم آدم پولدار بی فرهنگ زیاد دیدم ولی قبول کنین پول رفاه میاره.

بله اول هزینه رو اعلام میکنن ولی پارسال من یه دندون درست کردم که محله خودمون گفت متخصص ریشه میخواد ولی رفتم پیش یه دکتر دیگه عصب کشی دقیق کرد و تمام.

میگم گاهی شاید با پولی که تو کارت آدمه کمتر خجالت بکشه و نخواد دودوتا چهارتا کنه و این آسایش فکره.