2777
2789
عنوان

حد و حدود با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 117 پست
یعنی دوران دوستیتونم بوس وبغل داشتید شیطون😉؟؟

اوایل چن باری همو میدیدیم ن ..شوهرم اوایل معذب بود میگم ک اولین بار دستمو گرفت دستاش یخ شده بود و میلرزید ...ولی خب در ادامه اره تاحدی ک مجاز باشه رو داشتیم

زیادم دوست نموندیم بعد 6 ماه حدودا دیگ عقد و عروسی ایناام یکی شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جالبتمایل به رابطه داشتنم میندازید گردن شیطانبخدا شیطان انسان نیست اصلا نیاز جنسی نداره😂😂

این یه اصطلاحه!

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

این یه اصطلاحه!

خودمم میدونم

منم منظورم این بود این کار بد نیست که هی میگید شیطان گولت نزنه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نه عزیزم مشکلی نداره ولی اون مسائل شخصی تر رو بزار برای بعد از عروسی چون عقد برای آشنایی هست خدایی ن ...

نه اصلا خوده اونم همچبن ادمی نیس بخواد کاری کنه الان منم نمیذارم میدونم بیش از حد درست نیس

این که نذارم بغل کنه یا ببوستم اخه متجاوز که نبود با احترام برخورد میکرد

اوکی ولی مراقب باش از همین چیزا شروع میشه من دوران خیلی مشاوره رفتم هیچکدوم موافق رابطه حتااا در دوران عقد نبودن میگفتن فقط اشنایی تا زمانی ک برید زیر یه سقف 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

به نظرتون فک نمیکنه خودمو راحت دراختیار گذاشتم

تا صفحه ۲خوندم نمیدونم توصیه دیگر دوستان چیه..میگن نیازشو برطرف کن وگرنه میره سراغ بقیه اشتباهه اونم از الان.اجازه بدین بعد ازدواج نیازها رفع بشه.الان در حد آغوش و بوسه از پیشانی موردی نداره باقیش یکم رفتار سبکتری میشه

اوکی ولی مراقب باش از همین چیزا شروع میشه من دوران خیلی مشاوره رفتم هیچکدوم موافق رابطه حتااا در دور ...

نه اگر خیلی بخواد زیاده روی کنه صد در صد نمیذارم ولی دراین حد باز عیب نداره

این که نذارم بغل کنه یا ببوستم اخه متجاوز که نبود با احترام برخورد میکرد

عزیزم زیادی حساسی الان شما نامزدی ومحرمیت در حد بوس وبغل واینا مشکلی نداره اصلا 

خیالتم راحت طرفت هیچ فکر بدی درباره تو نمیکنه ولی اگه بزاری باهات رابطع کامل وداشته باشه امکان داره دلشو بزنی ودرستم نیس رابطه داشتن

ولی درحد بوس وبغل هیچ مشکلی نداره ولی بیشتر نه 

اینقد فکر خودتو درگیرش نکن عزیزم 

تا صفحه ۲خوندم نمیدونم توصیه دیگر دوستان چیه..میگن نیازشو برطرف کن وگرنه میره سراغ بقیه اشتباهه اونم ...

الانم در همون حد بغل ولی بوس لب هم هس ولی چیز دیگ اصلا نبود بیشتر بخواد انجام بده اصن نمیذارم ولی خودشم فک نکنم اون طور باشه

عزیزم زیادی حساسی الان شما نامزدی ومحرمیت در حد بوس وبغل واینا مشکلی نداره اصلا خیالتم راحت طرفت هیچ ...

اره نباید خیلی ام حساس باشم در همین حد عیب نداره ولی بیشتر اصن نمیذارم