2777
2789
عنوان

حد و حدود با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 117 پست
حالا کی میخواین عقد کنین ؟ تا اینجای کار شناخت تون چطور بوده راضی هستین از هم ؟

اونا مشکلی برای عقد ندارن من میگم فعلا یکمم همینطور باشیم تا ببینیم چی میشه

من اوایل بهش خنثی بودم ولی الان حس میکنم دوستش دارم یعنی ازش خوشم اومده تنها مشکلم اینه که خیلی کم ابراز میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا باید جوری ببوسه و بغل کنه تا نامزدش یه مدت فقط بهش فک کنه چه زده شدنی🤣🤣🤣

ن دیگ خیلیم محکم نباشه طفلک پسره نقص بدنی بشه😂عااااااشقه هیجانه دوران نامزدی و دوستی و این چیزام.. من وشوهرم اوایل دوستیمون خوب بود اخرش بخاطر خانواده ها و قضیه رضایت و اینا گند زده شد بهش ولی بازم بدنبود...اتفاقا دوسداشتم الان جای اسی باشم خیلی دوران شیرینیه

هر چیزی که خودت و اون صلاح میدونید و راحت هستید و آمادگیش رو دارید ممکنه تو دوستی باشه ممکنه حتی تا یکم بعد عروسی هم نباشه شرایطش به خودتون بستگی داره

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

به حز خجالت میترسم پیشش بی ارزش بشم یا فک کنه خودمو راحت در اختیارش گذاشتم این حرفا

همینم هست

کلا جلوش بی حیا بازی در نیار

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

اره صیغه خوندیم عقد نیستیم

نه عزیزم مشکلی نداره 

ولی اون مسائل شخصی تر رو بزار برای بعد از عروسی 

چون عقد برای آشنایی هست خدایی نکرده به مشکل بربخورید سختت میشه و جدایی دشوار ...

ببخشید واضح میگم بکارتت رو حفظ کن تا بعد از عروسی 🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

چی بگم حتی اولین بار مخالفت کردم ولی بعد حس کردم کار درستی نیس

چی کار درستی نیست

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه