2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5015 بازدید | 171 پست
نه با با 😂😂😂 مادرشوهرها رو میگمبنده جسارت نکردم مادرشوهر خودم خانم خوبیه ولی بشدت دهن بین با همون ...

اره واقعا بعضی از مادر شوهر ها واقعا رومخ هستن اسی هم حق داره آدم این روزا حوصله مادر خودشم نداره چه برسه مادرشوهر خدا بهش صبر بده و به شوهرشم عقل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان که شوهرش مریضه یبارقبل هم اینکاروکرده دوسال پیش اوتجاهم یه بحث اساسی کردیم میخاس ماروبکشونه جاخ ...

بچه ات رو میدن بهت این زنیکه شوهر خودش رو نگه نمی داره داره زنده زنده میکنه تو گور میاد بچه تو رو نگه داره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

اهان ی چیز دیگه... مادرشوهرت اومد رابطه کنسل... شوهرت خواست بگو من روم نمیشه تو خونه ای که ننت هست کاری کنیم یهو بیدار میشه میاد میبینه... شوهرتو بذار لای منگنه از اونورم مادرشوهرتو 

آخه چه حقیمگه هرکی همسرش مرد باید بره با بچه اش زندگی کنه حتی همون طبقه بالامگه بچه باید زمدگیش رو و ...

چون مامانش تنهاست و همین بچه رو داره. من خودم با این مورد موافقم. که خونه ی دو طبقه بخرن. هم نزدیکه مادر هم زندگیش جدا. برای زنش بهتره چون با هم نیستن. برای مادر هم بهتره چون نزدیکه. منتها چون این مردای ایرانی حتما از یه ور بوم میوفتن و تعادل بلد نیستن همیشه تو این موارد گند میزنن و دل یه طرفو بدجور میسوزونن یا زن یا مادر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آخه چه حقیمگه هرکی همسرش مرد باید بره با بچه اش زندگی کنه حتی همون طبقه بالامگه بچه باید زمدگیش رو و ...

دارم دیوونه میشم اصلانمیدونم الان چکارکنم چون میدونم اگه خدای نکرده باباش طوری شه صددرصد این قاطی زندگی من میشه

نه من زن ستیز نیستم من واقعیت رو گفتم که واقعا نمیشه مادرشو ول کنه به امان خدا حداقل تو ی ساختمون باشند یا همه دیوار ب دیوار زن ستیز شما هستین چون اون مادر شوهر هم یک زنه،، و اینکه بله من از همسرم پرسیدم گفتم اگر یه روزی مجبور بشیم‌مادرمو نگهداریم این کارو میکنی گفت آره 

اره واقعا بعضی از مادر شوهر ها واقعا رومخ هستن اسی هم حق داره آدم این روزا حوصله مادر خودشم نداره چه ...

مادرشوهره دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعف پسرش 

پسرها هم مادردوستن ولی اسی نباید اینطوری واکنش نشون بده چون اگه اتفاقی بیفته مادره میره خونه خودش پسرش روهم با خودش میبره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چون مامانش تنهاست و همین بچه رو داره. من خودم با این مورد موافقم. که خونه ی دو طبقه بخرن. هم نزدیکه ...

تنها باشه و همین یک بچه رو داشته باشه چه ربطی داره

این نظر شماست

وگرنه تنهایی مادرش و تک فرزندی این آقا به هیچ وجه دلیل نمیشه زندگیشون رو مطابق میل ایشون تغییر بدن

دارم دیوونه میشم اصلانمیدونم الان چکارکنم چون میدونم اگه خدای نکرده باباش طوری شه صددرصد این قاطی زن ...

اگر پدر شوهرت مرحوم شد صد در صد طلاق بگیر برو سریع

بچه ات رو هم میدن نگران نباش

دارم دیوونه میشم اصلانمیدونم الان چکارکنم چون میدونم اگه خدای نکرده باباش طوری شه صددرصد این قاطی زن ...

بذار بیچاره بمیره نترس

بعدش خواستگار براش پیدا کن   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
مادرشوهره دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعف پسرش پسرها هم مادردوستن ولی اسی نباید اینطوری واکنش نشون بده ...

منم همینو میگم اسی بی سیاست رفتار می‌کنه اکثر مردا واقعا مادرشون رو از خانومشون بیشتر دوستدارن متاسفانه و اسی هم تو این شرایط با گفتم این حرفا شوهرشو از خودش دور می‌کنه 

تنها باشه و همین یک بچه رو داشته باشه چه ربطی دارهاین نظر شماستوگرنه تنهایی مادرش و تک فرزندی این آق ...

حالا ببین اصلا اینو قبول میکنه شوهره؟ فعلا که میخاد بیاره ور دل زنش

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
مادرشوهره دقیقا دست گذاشته رو نقطه ضعف پسرش پسرها هم مادردوستن ولی اسی نباید اینطوری واکنش نشون بده ...

فقط ددلم بابچمه اگه بچمونتونه ازم بگیره بخداکه لحظه ای باهاش زندگی نمیکنم