2777
2789
عنوان

توروخدابیاین شوهرم گفت ازتومیگذرم ازمامانم نمیگذرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5019 بازدید | 171 پست
توباشی چیکارمیکنی دلم میخادفقط بچموبردارم برم مخصوصاازحرف شوهرم....

من باشم الان سکوت میکنم بحثی نمیکنم خدایی نکرده پدرشوهرت فوت کرد و این اومد خونتون موندگار شد ایقد بی محلش میکنم و تو خونه کار جلوش میزارم که فرار کنه بره... هم خودش رفته هم من خراب نمیشدم جلوی شوهرم

ببین الان وقت زدن این حرف نبود پدرشه برگ چغندر که نیست خب الان روانش ریخته بهم مامانشم از اونور زار ...

وقتی مامانش اینجوری میکنه نمیتونم زیربارنرم اگه شوهرم تحت فشاره چرامثلا چیزی به مامانش نگفت چرابه من گفت؟ نه ایناازپیش تعیین شده بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر بی درکی معلومه همچین جوابی میگیری خیلی غیر مستقیم با حرفت باباشو جلوش خاک کردی خودت باشی چه جوابی بهش میدی کاملا حق با شوهرته عزیزش مریض شده توام رفتی رو مخش

متاسفم هم برا همسرت هم مادرش،من مادرشوهرم سرطان گرف همون روز اول به بچه هاش گف پاسوز من نشید برید دنبال زندگیتون،بعد این اینطوری می‌کنه، بنده خدا اون مرد هنوز نمرده فکر مرگشن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من باشم الان سکوت میکنم بحثی نمیکنم خدایی نکرده پدرشوهرت فوت کرد و این اومد خونتون موندگار شد ایقد ب ...

ببین اگرمن مثلا روزی یه پس فش هم نثارش کنم ویه بارجنگ هم که راه بندازم نمیزاره نمیره چه برسه بی محلی

چقدر عحبیدطرف هنوز نمرده دارید دعوا میکنید بعد از مرگش چکار کنید؟

مادرشوهرش الم شنگه راه انداخته. 

مادرشوهره 60 سالشه میگه تنها میترسم!!!  

60 سال که سنی نیست. 

من میگم نمی‌ترسه.. فقط میخواد از الان به بعد یکی کلفتی کنه براش. صبحانه و نهار و شام بزاره جلوش. 

عزیزم کاش یکم موقعیت شناسی میکردی . الان شوهرت اعصابش داغونه 

پدرشوهرتون فهمیده سرطان داره 

زنش از الان دفنش کرده داره جای لحلف تشکشو محکم میکنه 

شما داری با شوهرت سر اینکه نزاره بعد مرگ پدرش مادرش بمونه پیش شما بحث میکنید !

هیشکی به فکر اون پیرمرد بیچاره نیست؟

همونجا میگفتی مامان جان بابا هنوز زنده اس علم پیشرفت کرده خوب میشه . شگون نداره از الان حرف مرگ و میر میزنید بقیه بشنون حرف درمیارن پشت سرتون زشته و اینا 

دهنشو میبست 

اومدیم پدرشوهر شفا پیدا کرد مادرشوهره فوت کرد !

الان همسرت شرایط روحی مناسبی نداره نباید اینقدر رک بهش همه چیزو میگفتی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

با یه خداحافظی خوشحالش کن چه راحت میگه برو

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....