2777
2789
عنوان

جدا شدن تو این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 68 پست
خدا خیلی دوست داشته این شوهر نصیبت شده

چرا😐

قرن چندیم ما؟ 😐

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

از وقتی فهمیده میخایم باردار شیم گیراش بیشتر شده و انگاری سلطه بیشتری داره روم... الان با این شرایط ...

به نظرم شما به شدت مقصري..الان فقط داري شوهرتو مقصر جلوه ميدي..

شوهرت بد بوده بچه دار شدي

بازم دنبال بچه بودي؟

مگه چيزي عوض شده بوده؟

بيخشيد منم باشم نه تنها ادم حسابات نميكنم

بلكه به حكم شرع ٤ تا زن ديگه هم ميگيرم!

كي از شما بهتر؟ با اينهمه بدي فكر تقويت و جنسييت پسر براي تخت پادشاهيشم عستي

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭3 ساله باهم بحث داریم خسته شدم.... اونشب چون خونه آشنام ن اتفاقی جلو چادرم باز شد (مانتو شلو ...

من یبار رفتم پارک و چقدر حالم داغون بودچادرو باز کردم راحت غذا بخورم کلی دعوا کرد که تو چرا باز کردی و فلان .

همسرتون حوزویهُ؟

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
چه قدر راحت تشویق به طلاق میکنند.انگار نمی‌دونم طلاق چیه و چه پیامدهایی داره.اخلاق شوهرت کاملا اشتبا ...

اينگار شماهم نيمدوني پدر بد داشتن

و حتي بچه رو از اغوش محروم كردن

چه پيامدهايي داره..

💕

آره حق با شماست اما من آدم اون کارا نیستم... تازه نماز هم میخونم حتی نماز صبحم غذا نمیشه بیشتر اوقات ...

بچه ی من مثل پادشاهی.

عاشق دخترمه.

اونقدری که اون رو میخواد من رو دوست نداره .

خیلی دوسش داره اما حواسش به تربیتش هم هست ها .

حتی جوراب ساق کوتاه بدش میاد دخترم بپوشه.

لباس عکس دار ک جلف نمیزاره بپوشه.

اما تولد وعروسی ها من حقیقتش اهل عروسی وتولید نیستم.

واجب ها رو میرم گاهی با پدرشوهر ومادرشوهر میرم بااون خوش میگذره همسرم نمیاد ..‌.

کلا یسری دوستاش رو هم مجردی میره من نمیرم بره جایی آهنگ باشه برمیگرده خونه در این حد مقیده

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
به نظرم شما به شدت مقصري..الان فقط داري شوهرتو مقصر جلوه ميدي..شوهرت بد بوده بچه دار شديبازم دنبال ب ...

خب میگی چکار کنم خودم موندم 5روز قهریم 5 روز آشتی موندم برم یا بمونم  😭

من چادر می پوشم.

نماز نمیخوندم الان برای اینکه زندگیم خوش و خرم بشه میخونم.

کلا تو نماز تنبلم‌

حجابم معمولی اما با چادره.

نمیتونم مثل زنای حوزوی باشم.

به درد اینا حوزوی میخوره اما دیگه چکنیم . 

من سعی می کنم باهاش راه بیام .

زبونش بگیرم ‌

دلم نمیخواد زندگیم بااین بحث ها تلخ شه بالاخره هر مردی یه ایرادی داره .ایرادد این مدل مردها هم همیناست

خب میگی چکار کنم خودم موندم 5روز قهریم 5 روز آشتی موندم برم یا بمونم 😭

نميدوني چيكار كني

بايد بچه دار بشي؟

بخدا من نميدونم زنايي مثل شما چه جوري فكر ميكنن..

چه جوري دلتون مياد يكي رو بدبخت كردين

يكي ديگه رو هم بدبخت كني؟

منم مادرم أصلا نميتونم قبول كنم كسي به بچم بگه اف

چه جوري تحمل ميكني بچت رو اذيت ميكنه

اون حالا هيچي اوردي خدا حفظش كنه

يكي ديگه هم بايد ظلم بهش بشه؟

بخدا تو مسئولي اون دنيا بايد جواب پس بدي.

💕

من چادر می پوشم.نماز نمیخوندم الان برای اینکه زندگیم خوش و خرم بشه میخونم.کلا تو نماز تنبلم‌حجابم مع ...

آخه من عشق رقص و آهنگم... وقتی تو ماشین قرآن میذاره یا سخرانی اذیت میشم... نمیدونم باید چکار کنم دارم از بین میرم... شما باز خوبه با دخترت خوب رفتار میکنه شوهر من تابحال به دخترم نگفته قربونت برم یا قربون صدقه اینا... تا بچه کوچک یکم بد صحبت کنه و جیغ جیغ کوهمیگه فلان چیز رو نمی‌خورم برات یا فلان جا نمیری چون زشت صحبت کردی 

نميدوني چيكار كنيبايد بچه دار بشي؟بخدا من نميدونم زنايي مثل شما چه جوري فكر ميكنن..چه جوري دلتون ميا ...

ممنون که حالمو خوب میکنی دوست عزیز. اما محض اطلاعتون فرزند اولم ناخواسته بود یا بعبارتی خدا خواسته.. 

اگر نظراتتون رو در بالا یه مرور کنید بله. به هر حال بیخیال حالم الانم خیلی مساعد نیست و حوصله بحث کر ...

من نوشتم اولي رو خدا حفظ كنه..شما در مقابل دومي مسئولي

ك با توجه ب ديدن مدل رفتارش

در اقدام بودي..

جور ديگه خوندي چون نميخواي اشتباهات رو بپذيري.

موفق باشي🕊️

💕