2777
2789
عنوان

جدا شدن تو این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 68 پست
آخه من عشق رقص و آهنگم... وقتی تو ماشین قرآن میذاره یا سخرانی اذیت میشم... نمیدونم باید چکار کنم دار ...

وقتی اون نیست برقص .

به خدا منم همینم.

باید برای خودت سرگرمی ایجاد کنی وگرنه افسرده میشی..

وقتی اون خونه هست یسری چیزارو مراعات کن.

کلا زندگب خشک و یکم سخته باهمین مردایی من درکت می کنم.

باید برای خودت سرگرمی بسازی

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
وقتی اون نیست برقص .به خدا منم همینم.باید برای خودت سرگرمی ایجاد کنی وگرنه افسرده میشی..وقتی اون خون ...

چقد خوبه که یکی مثل خودم هست... 🙂 

اما شوهر من میگه جلو بچه آهنگ نذار وقتی تنها بود بذار اینو کجا دلم بذارم😣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد خوبه که یکی مثل خودم هست... 🙂 اما شوهر من میگه جلو بچه آهنگ نذار وقتی تنها بود بذار اینو کجا دل ...

دقیقا  خودشه .

برای منم همینه .

من یه شانسی آوردم دخترم باهمسرم خیلی میرن هئیت میرن کربلا دخترم ۵ سالشه سه بار رفته کربلا.

یا مشهد 

یا میره خ مادربزرگش .

کلا من زیاد تنها میمونم .

من بیشتر اوقات میرم اتاق خواب .  میرقصم  

ببین تو باید پا به پای همسرت برای خودت سرگرمی درست کنی.

همسر من استخر میره فوتسال میره هیئت کربلا مشهد و ...کلا برای خودش برنامه میچینه.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

همسر من بهم میگه به پدر مادرت بگو اگه چیزی براش خواستن بخر جلف نباشه .

مثلا جوراب ساق کوتاه نخرن.

کلا به همه چی زومه ها

رژ نزنم و ...اما من ملایم بدون مخالفت باهاش سعی می کنم هرچی میدونم و انجام بدم

من یسری با زن دوست همسرم در د دل کردیم اونم مثل من بود انقد خوشحال شدم یکی هم مثل من هست و درک می کنه .

البته اون همسرش بانکی بود و بسیار مرفه

خب تفاوتت با من اینه که شوهرت هر چند مذهبیه اما به دختر خیلی محبت میکنه اما شوهر من اینقد سریع دعوا میفتن که 2 دقه نمیتونم تنهاشون بذارم و همیشه با خودمه دخترم... خونه مامانمم نمیذاره تنها بذارمش بمونه... و اینه احساس میکنم خودت هم علاقه زیادی داری به رعایت این چیزها... 

خب تفاوتت با من اینه که شوهرت هر چند مذهبیه اما به دختر خیلی محبت میکنه اما شوهر من اینقد سریع دعوا ...

نه عزیزم 

ر

علاقه ندارم ها.

اما پدر مادرم میگن باید بسازی منم ۳۳ رو رد کردم اعصاب ندارم ازاین جدابشم که برام ن ریدن   

من مشاوره رفتم تا پای طلاق رفتم .

حتی پدر مادرم رفتن برام دعا هم گرفتن.

دیدم آرامش من تو اینه که بااین آقای همسر بسازم خوشحالی پدر مادرم .

بهم گفتن ما اون رو از تو بیشتر دوست داریم.

منم نمیخوام پدر مادرم اذیت شه دیگه زندگی معامله اس.

در ازای یسری چیزها باید یسری هزینه ها رو بپردازی بعد آینده ی دخترمم برام مهمه نمیخوام آواره بشه نمیخوام بندازمش این ور اون ور.

این دوتا دلیل محکم من برای ادامه دادنه

امروز جیگرم آتیش گرفت وسط دعوامون اومده میگه بس کنین... بعد اومده تو اتاق میگه مامانم میشه از هم جدا ...

آره به خاطر بچه هم شده مشاوره برین تا بتونین هم دیگرو بهتر درک کنین یا یکسری رو کلا ترک کنید