2777
2789
عنوان

جدا شدن تو این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 66 پست

جدا شو مهرتم بگیر

اینجور آدما حق جدا شدن عادی رو ندارن

اون زندگی ای که بهت زهر کردنو باید پولشو بدن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

شوهر منم همینطوره  مذهبیع اما خودمم همین باور ها رو دارم شما باهم روحیاتتون نمیخوره بهم، واینکع میگه لطف میکنم خرجت رو میدم بهش بگو همون خدایی  که این چیزارو گذاشته گفته که وظیفتع کع خرج زنت رو بدی چون خودت خواستی تشکیل خانواده بدی لطف نیست ووظیفست کاملا بگو براچیزی که خودت خواستی منتش رو نزار سر من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول مشاوره برو بعد تصمیم بگیر درسته اختلاف نظر و عقیده دارید ولی یه بچه کوچیک دارین که اونم بینتونه

امروز جیگرم آتیش گرفت وسط دعوامون اومده میگه بس کنین... بعد اومده تو اتاق میگه مامانم میشه از هم جدا نشین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام سکانسی از یک فیلم دیدم که 

طرف گفت یک نصیحت را هرگز فراموش نکن

اگر روزی اشتباهی سوار قطار شدی 

در ایستگاه بعدی حتما حتما حتما پیاده شو

وگرنه هم برگتشتت سخته هم قیمت بلیط هرچه دورتر بشی گرونتر پات درمیاد(منظورما گرفتی)

هرچی بیشتر پاش وایسی بیشتر افسرده و دل زده تر میشی بعد چشم وا میکنی میبنی ده سال بیست سال از عمرت پاش گذشته که بخای برگردی سخته و شاید غیر ممکن البته اینم بگم

ممکنه همسر شما با تلنگری به خودش بیاد و متوجه اشتباهاتش بشه ممکنه دچار بیماری وسواس مذهبی شده و باید درمان بشه ممکنه با قهر و رفتن شما بهتر بشه ب خودش بیاد ممکنه با کمک مشاوره خلاصه برای بهتر شدن زندگیت سعی کن تلاش کن 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
نمیدونم 🥺🥺🥺گیر کردم میترسم پشیمون بشم

احساسی تصمیم نگیر طلاق باید اخرین گزینع ی تو باشه چون اینوسط زندگی بچت هم درمیونه اگه بابای خوبیه وهمسر خوبی هم هست اهل خیانت نیست سرش به زندگی خودش گرمه من بودم اصلا به طلاق فکرم نمیکردم مگه همه زندگیاشون گل وبلبله

همش میگم حیفه آدم خوبیه نگاه زنا نمیکنه راه خلاف نمیره اما این اخلاقیاتش واقعا دارم بهمم میریزه...

عزمزمه همسرم منم مثل شماست بگیرش زبون با بچه سخته جداشدن .

زبونش بگیر تا میتونی با محبت باش باهاش راهش ببر

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
جدا شو مهرتم بگیراینجور آدما حق جدا شدن عادی رو ندارناون زندگی ای که بهت زهر کردنو باید پولشو بدن

باورتون نمیشه تو اوج جوونی سر ردای عصبی‌ و تیک عصبی گرفتم بخاطرش....  خب چجوری زرنگ تر ازینا همیچیو زده بنام خانوادش از همون اول