2777
2789
عنوان

جدا شدن تو این شرایط

524 بازدید | 66 پست

سلام خیلی حالم بده الان قضاوت نکنید خانوما... نمیدونم باید چکار کنم خیلی دارم اذیت میشم.. از همسرم وقتی باهم ازدواج کردیم گفت مذهبی ام اما رفته رفته به مرور زمان خیلی گیراش بیشتر شد و با اومدن بچه بدتر و بدتر.... بچم کوچکه تقریبا..  تو خونه با من و بچه اخلاق گرم و خوبی نداره خیلی خیلی مذهبی‌اش زياد شده میگه همه جا چادری و بدون آرایش برم... مراسم عروسی تولدی جایی میگه بچرو نبر اونجا آهنگ میذارن بده تاثیر منفی میذاره... یا حتی شبکه پویا رو میگه سرودها رو اگه نذاری برا بچه بهتره... جایی بخم برم میگه باید حتما خبر بدی حتی خونه مادرم اینا.... اما خودش نه خبر میده نه هیچی با بچه خیلی خشک رفتار میکه خیلی خیلی... تا چیزیم میگی میگه پرو میشه قبلا ها بچم 2 سالش بود میذاشت صندلی عقب که لوس نشه بیاد رو پای من😐 یا اونروز به بچه میگه رژتو پاک کن بعد بیا بیرون خونه... ... کلا دوتا قطب مخالف از همینم... کم کم دارم از دین زده میشم تا صدام هم در بیاد محدود میکنه و بدتر میکنه یا میگه همینه که هست نمیخای برو... برای خرجی هم میگه دارم بهت لطف میکنم خرجت میدم وگرنه وظیفه من خوراک پوشاکه فقط نه چیزای دیگه... از لحاظ مادی خداییش بخچال پره و همه چی هست خونه اما بعضی وقتا واقعا کم میارم  بنظرتون حق دارم جدا بشم؟ 

نظرتون چیه جای من میبودین چکار میکردین با این چکیده ای از مشکلاتم که گفتم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل از جای دیگه داره شوهرت اینجوری داره میزنه بیرون

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این اخلاق شوهر شما ربطی به دین نداره...والله شوهر منم خیلی مذهبی هست اما یه دونه از این گیرا به من نمیده....اصلا مرد مذهبی واقعی مگه میتونه همسرشو ازار بده....شما باید راضیش کنی ببریش مشاور