2777
2789

هی دروغ از این میبره به اون میگه از اون میبره به این میگه یه کلمه باهاش حرف بزنی یک عالمه دروغ دیگه روش میذاره تحویل میده بین چندین خانواده بهم میریزه شهرما نیست یه شهر دیگه زندگی میکنه حالا از طریق زنگ زدنو اینستاگرامو تلگرام داره فتنه میکنه عروسیم نیومد حالا هی پشت سر هم تو اینستاگرام درخواست می‌داد! هی رد میکردم باز درخواست! اینبار زدم مسدودش کردم به شوهرم درخواست داد😐بنده خدا نمیدونست گفت یه همچین کسی درخواست داده میشناسیش؟ چون غریبه قبول نمی‌کنیم گفتم آره فلانیه به منم درخواست داد چندبار مسدود کردم اونم زد مسدود کرد حالا هردومون منتظریم ببینیم قراره چیا سرهم کنه تحویل مادرشوهرم بده 😪 چرا بعضی ها اینقدر فتنه هستند 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖