2777
2789
عنوان

یه سوال دارم فقط بهم حمله نکنید خیلی فکرم درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 47 پست

چون درد داره باید بیمارستان بستری بشه. و همچنین به خاطر دیالیز  

پس ببرید بیمارستان بستری کنید. 

اونجا هم هر روز یکی بهش سر بزنه. 

چیزهایی که دوست داره بخوره. براش ببرین. 

این افراد دیگه دکترها منع غذایی براشون نمیزارن. چون آخر عمرشون هست. 

جواب این سوالت رو فقط خدا میدونه

کی بمیره؟ خب وقتی کلیه هاش از کار افتاد و از لحاظ پزشکی مرد خدا اون موقع جونشو میگیره

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی اسیر کرده بچه هاش وظیفه دارن نگهشدارن..ن تاوان نیست همه تو پیری اینطوری میشن..مادر بزرگ خدابیامرزم یک ماه تو رخت خواب بود خودم ازش نگهداری کردم اخم ب روم نیاوردم تا خود روز عروسیم هنوزم فکر میکنم کم براش گذاشتم قبلشم همیشه دعوا داشتیم..دلیل نمیشه ادم از ی پیرزن ناراحت بشه یا بگه سرباره یا تاوانه یادت باشه بعدا همونایی ک باهاش بدرفتاری کردن تاوان میدن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
چون درد داره باید بیمارستان بستری بشه. و همچنین به خاطر دیالیز پس ببرید بیمارستان بستری کنید. اونجا ...

عزیزم دوماه کامل بیمارستان خصوصی بود تازه  ماه اخر هم بزور خودمون نگهش داشتیم دکترا گفتن ببرینش ،الانم دیالیزو میبریم هفته یکی دوبار و کل انکانات بیمارستان از تخت و کل وسیله هاش و هفته یبار پرستارو ازمایشو دوهفته یبارم عوض کردن سوندوووووو

کی بمیره؟ خب وقتی کلیه هاش از کار افتاد و از لحاظ پزشکی مرد خدا اون موقع جونشو میگیره

خب داره زجر میکشه جدا از خودش بقیه هم داعونن،سوالم اینه زنده و مرده اینجور ادمی هیچ نفعی برا خودش نداره

خب داره زجر میکشه جدا از خودش بقیه هم داعونن،سوالم اینه زنده و مرده اینجور ادمی هیچ نفعی برا خودش ند ...

بله ولی فعلا زنده است 

به لطف علم زنده‌ است 

200 سال پیش کسی آپاندیس می‌گرفت بعد دو روز میمرد 

الان کسی از آپاندیس نمیمیره 

آلان کسی از فوری از بی کلیه ای نمیمیره به دستگاه دیالیز وصلش میکنن تا چند وقتی 

مرگ مغزی میشی ولی زنده ای هنوز کلیه و قلب کار میکنه

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

مادرشوهر من ٩٥سالشه انقد حس و انگیزش به زندگیش زیاده که من اندازه نوه هاش ندارم

اخه گلم اخه شاید سالمه ومحتاج کسی نیست و زندگی کسی رو مختل نکرده اما مادرشوهر من اینه وضعش

هر کس بیمار بشه داره تاوان میده؟ چیکار به این بنده خدا دارین دعا کنین دردش کمتر بشه بیماری ازش دور ب ...

نه عزیزم اخه یبار زود تایپک دادم یکی جواب داد اینو گفت دیگه حوصله شنیدن این حرفو نداشتم کارازدعا گذشته بیچاره درد میکشه

اخه گلم اخه شاید سالمه ومحتاج کسی نیست و زندگی کسی رو مختل نکرده اما مادرشوهر من اینه وضعش

سالم نیست بیماره ولی پرستار شبانه روزی داره 

شایدم سالمه خودشو میزنه به مریضی 

ولی من نمیرم زیاد پیشش دیگه

انشالله خدا هر چه زودتر راحتش کنه مادر من لگنش شکسته بود مشکل اعصاب پیدا کرده بود برای چندین ساعت شب ...

خب حق داشته اولا ادم از زجر کشیدن عزیزاش درد میکشه و اینکه کل زندگیشم نابود میشه،خدارحمتشون کنه

نه عزیزم اخه یبار زود تایپک دادم یکی جواب داد اینو گفت دیگه حوصله شنیدن این حرفو نداشتم کارازدعا گذش ...

آهان 

خب هر کس گفته اشتباه کرده 

بازم ایشون برای خانوادشون عزیز هستن 

مادر پدر همیشه عزیزن 

امیدوارم دردشون کمتر بشه 

خوار نشن 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤