بنطر شما یه پیرزن هشتاد به بالا که از دست وپا افتاده ونمیتونه کارای شخصیشو انجام بده و دوخانواده رو از پسراش کللا اسیر کرده و سرطان داره وکلیه هاش دیالیز و داݝونه و صبح تا شب جون میکنه از درد خدا برای چه راحت نمیکنه هم خودش راحت بشه هم اطرافیانش،ادم بد بجنس و بدی هم در کل نبوده بگم تاوان میده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی چی اسیر کرده بچه هاش وظیفه دارن نگهشدارن..ن تاوان نیست همه تو پیری اینطوری میشن..مادر بزرگ خدابیامرزم یک ماه تو رخت خواب بود خودم ازش نگهداری کردم اخم ب روم نیاوردم تا خود روز عروسیم هنوزم فکر میکنم کم براش گذاشتم قبلشم همیشه دعوا داشتیم..دلیل نمیشه ادم از ی پیرزن ناراحت بشه یا بگه سرباره یا تاوانه یادت باشه بعدا همونایی ک باهاش بدرفتاری کردن تاوان میدن
بیا ناشناس حرفاتو بزن https://harfeto.timefriend.net/17248577849998 از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
چون درد داره باید بیمارستان بستری بشه. و همچنین به خاطر دیالیز پس ببرید بیمارستان بستری کنید. اونجا ...
عزیزم دوماه کامل بیمارستان خصوصی بود تازه ماه اخر هم بزور خودمون نگهش داشتیم دکترا گفتن ببرینش ،الانم دیالیزو میبریم هفته یکی دوبار و کل انکانات بیمارستان از تخت و کل وسیله هاش و هفته یبار پرستارو ازمایشو دوهفته یبارم عوض کردن سوندوووووو
نه عزیزم اخه یبار زود تایپک دادم یکی جواب داد اینو گفت دیگه حوصله شنیدن این حرفو نداشتم کارازدعا گذش ...
آهان
خب هر کس گفته اشتباه کرده
بازم ایشون برای خانوادشون عزیز هستن
مادر پدر همیشه عزیزن
امیدوارم دردشون کمتر بشه
خوار نشن
❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤