2777
2789
عنوان

کسایی که عینک میزنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 54 پست

با این شماره چشمت اونقدرام شیشش کلفت نیست

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عمل چشم واقعا درد داره

اولش بی حسی داری متوجه نیستی

ولی وقتی اثرش میره اون موقع درد واقعی رو حس میکنی

من ک ی قطره مسکن دکتر نوشته بود گیرم نیومد هرجا گشتم

ایرانیشو خریدم تاثیر نداشت اصلا

با قرص خواب هم خوابم نبرد تا صیح هذیون گفتم 

یکی دوبارم یواشکی گریه کردم گفتم خدایا غلط کردم عمل کردم 😆البته بعد سه روز که همه چی ب حالت اول برگشت میگفتم خداروشکر 

صبح هم باید میرفتم واسه معاینه

شکل خاله قورباغه شده بودم چشمم ورم داشت از پلک بالا و پایین هردوتاش 😂😂

نه عکس و فشار چشم و قطر قرنیه و... رو انجام دادمچندتا تست داشتبعدش گفت میتونی عمل کنی

اها خب خیالم راحت شد که نکنه نتونم عمل کنم 😓

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اها خب خیالم راحت شد که نکنه نتونم عمل کنم 😓

عزیزممممم

میدونم چ حسی داری

منم کلی استرس داشتم واسه عمل کردن

میترسیدم بگن نمیشه

تازه من در این مسیر کلی گریه هم کردم

روزی که رفتم عکس بگیرم واسه قوزقرنیه ک نداشته باشم

دکتری که عکس گرفت بهش گفتم اقای دکتر میشه جوابشو بگید خیلی استرس دارم

گفت من اجازه ندارم تشخیصی بدم براتون

منم همونجا زدم زیرگریه😆

دکتر گفت عزیزم چرا اینجوری میکنی من خودم امروز ناراحتم تو گریه میکنی بدتر میشم😂

وایساد دلداری دادن

بعد جوابو بردم پیش دکتر جراح گفت عالیه همون موقع وقت عمل داد😆

😂از عملت راضی هستی؟ الان اوکیه مشکلی نداری؟ من یک چشمم 1 یکی 1.5 با همین شماره احساس میکنم 5 قدم جل ...

شوهر منم عمل کرده راضیه 

از ی عمر عینک زدن خیلی بهتره 

فقط تا ی سال باید کامل مراعات کنی شوهرم میگفت تا چندماه حتی شبا هم عینک افتابی میزده نور مستقیم و شدید نباید بخوره ب چشم 

الانم خیلی خسته باشه یا هوا خیلی الوده باشه چشماش قرمز میشن یکم میسوزه 

اما از عملش راضیه کامل 

منم چشام ظعیفه ولی درصدش پایینه حالشو ندارم عمل کنم😅

عزیزممممممیدونم چ حسی داریمنم کلی استرس داشتم واسه عمل کردنمیترسیدم بگن نمیشهتازه من در این مسیر کلی ...

خداروشکر 😁 واقعا دلم میخاد چشام بشن مثل روز اول بیرون عینک نمیزنم چون دوست ندارم فعلا هم دارم درس میخونم میذارم یه مدت دیگه 🥲

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
شوهر منم عمل کرده راضیه از ی عمر عینک زدن خیلی بهتره فقط تا ی سال باید کامل مراعات کنی شوهرم میگفت ت ...

من از عملش خیلی میترسم 

با خودم میگم بلاخره چشمه حساسه یهو میبینی خدایی نکرده چیزی میشه بزار حداقل 25.30 برم که اگر خدایی نکرده زبونم جییییزززززز طوری شد زندگی کرده باشم

وای آخه این چه طرز فکر مسخره ایه که تو قرن 20 دارم خدایااا منو از این گمراهی نجات بدهه لطفااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد