2777
2789

چه شیر خشکی وزنگیریش خوبه و برای رفلاکس پنهان خوب باشه ؟؟؟وزن تولد ۲۶۰۰ وزن دوماهگی ۳۸۰۰ کمه رفلاکسش اوایل رفلاکس زیاد داشت دکتر arداد بعد کمتر سد گفت قطع کنم ولی دارو داده میدم هنوز ولی ترش میکنه شکمشم تو خواب میپیچونه موندم چه شیر خشکی بدم برای وزنگیریش ؟الان اپتامیل ساده میدم بهتره بقیه است ولی حس میکنم برای  وزنگیریش خیلی کمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بایدببینی چه  شیرخشکی بهش میسازه من بچه اولم نان میدادم خیلی تپل شده بوداتفاقا رفلاکسم داشت ولی بچه دومم نان نخوردیبدست میشدسوپرامیلم دادم نساخت بهش اپتامیل میدادم اونم کمیاب شدببلاک دادم اون خوب بودبعداپتامیل میدم الان مونده به بچه 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
عزیزم بایدببینی چه شیرخشکی بهش میسازه من بچه اولم نان میدادم خیلی تپل شده بوداتفاقا رفلاکسم داشت ول ...

من نان دادم افتضاح دلدرد شدید ببلاک نخورد گیگوز خوب وزن داد ولی دلدرد و نفخ زیاد اپتامیل میدم ولی حس میکنم یبوست میشه وزن گیریش کمه ولی رفلاکس و دلردش کمتر اونا 

من نان دادم افتضاح دلدرد شدید ببلاک نخورد گیگوز خوب وزن داد ولی دلدرد و نفخ زیاد اپتامیل میدم ولی حس ...

سوپرامیل وبیومیلم امتحان کن انشاالله که میسازه بهش 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️