2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو تا داشتم ی دختر ی پسر دختر 5سالو پنج ماهشه پسر 4سال،ناخواسته باردار شدم سقطش کردم الان اگه بود این روزا ب دنیا اومده بود  شب روزم شده گریه کردن افسردگی گرفتم ولی اگه ب عقب برگردم شاید بازم سقط کنم چون اصلا شرایطشو ندارم تو شهر غریبم تک و تنها بدون حتی ی فامیل وضع مالیمم خوب نیست واقعا

من دو تا داشتم ی دختر ی پسر دختر 5سالو پنج ماهشه پسر 4سال،ناخواسته باردار شدم سقطش کردم الان اگه بود ...

منم کسیو ندارم ک بخواد مراقبم باشه و بالا سرم باشه

بخاطر همین نمیخواستم

من خیلی سختی کشیدم فکرشم آزارم میدم پسرم که دنیا اومد دخترم ی سالو پنج ماهش بود تو شهر غریب تک تنها زایمان کردم همه همراه داشتن جز من روز زایمان بیشتر از دردش برا دخترم گریه می کردم که تنها می مونه ،ولی سقط کردن کلا اشتباهه همش میگم خدایا ب من نمی‌دادی من نمی خواستم به کسی می‌دادی که می خواد 

من چند سال پیش سقط داشتم. ولی خب اون موقع اصلا نمی‌خواستیم بچه دار بشیم بخاطر همین واقعیتش ناراحت نشدیم خوشحالم شدیم

الان البته دو تا بچه داریم الحمدالله (این دو بار دیگه خودمون می‌خواستیم!) 

من پسرهام یازده وهشتن 

خداخواست باردارشدم بااینکه اصلا نمی خواستم 

مادرم فوت شده مادرشوهرمم وپدرشوهرم

پدرمم پارسال سکته داشته سرپاست اما کمک خاصی ازدستش برنمیاد

خواهرم میگه برای زایمان بیاخونه ی ماچون ماه رمضان ودم عیده

همسرمم سه روز فقط اگر تعطیل بشه اما واقعا دلم میخواد نرم میگم وقتی مجبور بشم خودم کارهامو هرجور باشه انجام میدم برم خونه ی مردم چیکار

پسرهامم محصلن یک کم می تونند کمک کنند خواهرمم گاهی بیاد سربزنه دیگه 

دوماه ونیم دیگه یک کم کمتر مونده تااونموقع تا ببینم خدا چی میخواد

اما باوجود همه ی اینها وشاغل بودنم نتونستم سقطش کنم چون ازگناهش ترسیدم اینم یکی هست مثل اون دوتا پسرم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

برا من هفته ۲۳ نموند .... اگه بود این هفته بدنیا میومد .... اوایل ک باردار شدم نمی‌خواستم ، ولی بعد ...

عزیزم انشالله دوباره وقتی که آمادگی شو پیدا کردی باردار میشی و بچه رو در آغوش میکشی 

من ناخواسته باردار شدم متاسفانه سقط شد ولی خداشاهده لحظه ای فکر کشتنش نیومد تو سرم.

ولی نابارور شدم ، و الان درحسرتم که اگه بود الان ۴ سالش بود. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

دیروز تو مطب خانمی میگفت سه تا دختر رو به محض تعییت جنسیت سقط کرده گفتم چرا!؟گفت پسر میخوام دختر ی دونه دارم...منم هنگ ...خدا به یکی میده اینجوری یکی ام کلی زمان و پول باید خرج کنه ایا مادر بشه یانه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

من نداشتم. ولی زمووه باهام کاری کرده منکه اینقدرعاشق چندتابچه بودم الان به یدونه بسنده کردم. دلم برای بچم میسوزهولی فایده ندارا

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏