2777
2789

با این تفاوت که این دفعه تو آخرش رو میدونی .

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو با کوردا وصل نکن جیگر 

چرا انقد پیگیر کوردایی؟؟؟

از جایی پول میگیری؟؟؟؟

@niniyar_2     @niniyar_3     @niniyar_5     چخبره تو این سایت،تا میای دارن بد کوردا رو میگن؟؟؟بعد کلی توهین قفل کرده تاپیکو،بخدا تعلیق نشه اینم میفرستم فتا

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
تو با کوردا وصل نکن جیگر چرا انقد پیگیر کوردایی؟؟؟از جایی پول میگیری؟؟؟؟@niniyar_2 @niniyar_3 @n ...

این تاپیک یه تست بود بخاطر همین تاپیک زدم قصد توهین نداشتم گلم یه نفر مشابه این رو زده بود میخواستم ببینم واکنششون چیه همه قومیت ها قابل احترامن بخاطر همین جواب کاربر اوپرا رو هک دادم و با هیچکس دعوا نکردم گلم ، سو تفاهم نشه

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

این تاپیک یه تست بود بخاطر همین تاپیک زدم قصد توهین نداشتم گلم یه نفر مشابه این رو زده بود میخواستم ...

بس شماها مشخص از کجا انتن میگیرین چرا ولمون نمیکنین،صب میشه تا اخر شب هی تاپیک کرودا فلانن فلانن مردم اخمق نیستن ک سفر میکنن میبینن چی ب چیه ب جایی نمیرسین 

@niniyar_2      @niniyar_5      @niniyar_3     نی نی یارا من با فتا حرف زدم گفت کافیه اسم سایتو بگی فوری میره زیر رصد،بهشون گفتم اینجا رو کردین محل و پااتوق تفرقه و اهانت ب قومیتها ،کلیم اسکرین دارم از حرفای سیاسی و تفرقه اندازانه،منتظرم یازم بندازین پشت گوش ک بهشون اسم سایت معرکتونو بدم

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
بس شماها مشخص از کجا انتن میگیرین چرا ولمون نمیکنین،صب میشه تا اخر شب هی تاپیک کرودا فلانن فلانن مرد ...

عزیز من نمیتونم تاپیک بزنم توضیح دادم براتون.  این شماره من نیست که میخواین به فتا بدید ، من رو تعلیق کنید ولی با پلیس فتا کاری نداشته باشید این تاپیک فیک بود در واقع

بس شماها مشخص از کجا انتن میگیرین چرا ولمون نمیکنین،صب میشه تا اخر شب هی تاپیک کرودا فلانن فلانن مرد ...

من شماره دیگه ای از دوستام ندارم کاربری من رو تعلیق داعم بکنید ولی این شماره خودم نیست خواهش میکنم 

من شماره دیگه ای از دوستام ندارم کاربری من رو تعلیق داعم بکنید ولی این شماره خودم نیست خواهش میکنم

فقط ولمون کنین همین

فقط ولمون کنین همین

باشه این تاپیک اصلا واقعی نبود ، به نی نی یار بگید این کاربری رو تعلیق داعم کنند