2777
2789
عنوان

زنداییم همش تیکه میندازه مامانم پسر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست
بگو بتوچه بچه بیاره مامانم به تو چی میرسه اگه پسر بشه میخوای دختر تو بهش بندازی

کاش بتونم بهش بگم اینوووو😭

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

ب خاله ی منم گفتن بعد خاله ام رفت اقدام کرد پسر شد ،و شد بلای جونش الان هفده سالشه هر روز صد بار می ...

خالتون چند تا دختر داشت؟

مامانم میگه من دوس داشتم بچم زیاد باشه دختر و پسرم  فرقی نمیکنه شما ۳ تا کافی هستین نمیدونم زنداییم چرا همچین میکنه 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو شما که الان پسر دارین چ غ...لطی کردین دقیقا

کاش بتونم بهش بگممممم

یا همش میگه من یه دختر دارم یه پسر خدا منو دوس داشته دیگه من بچه نمیارم 

ماشالله 3 تا بچه خوبه دیگه میخوان مهدکودک بزننمامان و بابات باید بگن ما با این 3تا فرشته ها خوشبختیم ...

من ۱۸ سالمه 

آبجیم ۱۳ 

کوچیکه هم ۸ 

مامانم هم همینو میگه  بخدااا میگه همین ۳ تا دختر کافی آن مهم اینه همیشه پشت همن و میگه من اصلا بچه نمیخوام دیگه 

زنداییم کل نمیکنه میگه خدا به من یه دختر داده یه پسر  منو بیشتر دوس داره 

خالتون چند تا دختر داشت؟مامانم میگه من دوس داشتم بچم زیاد باشه دختر و پسرم فرقی نمیکنه شما ۳ تا کاف ...

خاله من سه تا دختر گل داره و یک پسر بلای جان ،هر چی آبرو با اون دخترا جمع کرد این پسره ی تنه داره می‌بره 

خودمم سه تا دختر دارم و دیگه بچه نمیخام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کاش بتونم بهش بگمممممیا همش میگه من یه دختر دارم یه پسر خدا منو دوس داشته دیگه من بچه نمیارم

بگو مبارکت باشه ماهم 3تا خواهریم و فرشته های مامان بابام هستیم

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

بگو تو خارج هم سلطنت ب دختر هم می‌رسه و اگه خدا خواست و بابام پادشاه شد خواهر بزرگم میشه ولی عهد نگر ...

این خیلیییییی خوب بود🤣🤣

چیز بدی نگفته اخه .. دخالتم نکرده همچین

بخدا بر میگرده میگه حیف پسر نداری 

خدا تو رو دوس نداشته منو دوس داشته یه دختر داده یه پسر و ...

من ۱۸ سالمه آبجیم ۱۳ کوچیکه هم ۸ مامانم هم همینو میگه بخدااا میگه همین ۳ تا دختر کافی آن مهم اینه ه ...

عزیزم حدیث پیامبر رو نشون بده بهش در مورد داشتم سه تا دختر ک بهشت واجب میشه برا پدر و مادرش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخدا بر میگرده میگه حیف پسر نداری خدا تو رو دوس نداشته منو دوس داشته یه دختر داده یه پسر و ...

نوع رابطه پسر مادر خیلی خفن تر از دختره

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من ۱۸ سالمه آبجیم ۱۳ کوچیکه هم ۸ مامانم هم همینو میگه بخدااا میگه همین ۳ تا دختر کافی آن مهم اینه ه ...

آدمهایی که بیخودی به خودشون افتخار می‌کنند رقت انگیزند هیچ دستاوردی ندارن بیشتر باید دلت بسوزه براش نه اینکه ناراحت شی از حرفاش

بخدا بر میگرده میگه حیف پسر نداری خدا تو رو دوس نداشته منو دوس داشته یه دختر داده یه پسر و ...

اتفاقا حالا نگاه کن خدا بخاطر این دل شکستن چطور تو کاسه ش بذاره از جایی که فکرش نمیکنه

زن‌داییتون کودکه؟ 

خدا منو بیشتر دوست داره 🤣

مامانت بگه باشه عزیزم خدا تو رو بیشتر دوست داره دیگه دست از سر ما بردار بچه بیشتر نمیخوایم

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.