2777
2789

میگه اگه دوباره بچه بیاره پسر نشه چی درحالی که مامانم نمیخواد بچه بیاره  ما هم ۳ تا دختریم 

دوستم هم امروز همینو گفتتتت چرا همش میگن آخههه

یا میشننن به مامانم میگن بچه بیارررر 

خسته شدیمممم چی بگیم بهشوننن مخصوصا زنداییم 😭😭

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

فکر میکنم پسر پرست نیست صرفا برای تفاوت میگه 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب خاله ی منم گفتن 

بعد خاله ام رفت  اقدام کرد پسر شد ،و شد بلای جونش الان هفده سالشه هر روز صد بار میگه گور بابای حرف مردم کاش نمیوردمش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فکر میکنم پسر پرست نیست صرفا برای تفاوت میگه

به اون چه ربطی داره اخههه 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه چهارم واسه چیه

بچه چهارمی درکار نیست عزیزم 

ما ۳ تا  تا ابد 

ماشالله 3 تا بچه خوبه دیگه میخوان مهدکودک بزنن

مامان و بابات باید بگن ما با این 3تا فرشته ها خوشبختیم ن تکمیله

ان شاء الله قسمت بشه بعدا 3 تا داماد خوب جای پسر

حالا که شما تاکیذ رد پسر دارین

خدارو شکر جنسیت ها یکسانه راحتی ن والا 

نه قیافه عروس میبینین نه مشکلات عروس مادرشوهر خواهرشوهر جاری 

راااااحت و اسوده

اونا از حسودیشون میگن دلشون حاشیه میخوات که شما ندارین

شما بچه ها چند سالتونه

بگو تو خارج هم سلطنت ب دختر هم می‌رسه و اگه خدا خواست و بابام پادشاه شد خواهر بزرگم میشه ولی عهد نگران نباشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخاطر امثال اینا کشور عقب افتاده داریم تو همین سایت هم پره همچین افکار پوسیدی

بخدا آنقدر ناراحتم بچه چه فرقی میکنه 

مامانم هم میگه شما ۳ تا گل کافی هستین و منم بچه نمیخوام 

نمیدونم چرا همچین میگن 

به اون چه ربطی داره اخههه

چیز بدی نگفته اخه .. دخالتم نکرده همچین 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه رو مخه 

بگو زن دایی جنسیت با مرد اینو دیگه همه دنیا میدونن

و تازشم خوشا به حال زنی که دختر میاره طبق عقیده ی یونانی ها مردایی که زنشون بیشتر دوس دارن حاصل دختر میشه