2777
2789
اره تازه الان خیلی ها میرن پارتی شراب میخورن و ...اینا که همه دهه هشتاد نیستن ! همون دهه ۶۰ ۷۰ ان دی ...

دقیقا !

انگار اون پارتی هایی که دهه هشتاد بوده و فیلمش همش پخش میشه هم ما بدبختا بودیم که دهه هشتاد بچه های زیر ۱۰ سال بودیم😁

.

اگه کسایی که شما دیدید بی ادب بودن دلیل میشه که کل این نسل بی ادب باشه؟ و حس تنفر ایجاد شه

گلم من به شخصه در هر نسلی همه مدلی دیدم

همه ی دوستای خوبمم از این نسل هستند و مشکلی هم نداریم

گفته ی بنده همون طور که عرض کردم نتیجه ی یک امار کلی بود و هر کلی استثنائاتی هم داره

تنفری در کار نیست و از ته دلم ارزو می کنم همتون موفق و سربلند باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم من به شخصه در هر نسلی همه مدلی دیدمهمه ی دوستای خوبمم از این نسل هستند و مشکلی هم نداریمگفته ی ب ...

من هم همینطور،

ولی این آمار کلی ازکجا میاد؟!

_جهنمی‌ ساخته‌بود‌ به وسعت تمام تاریخ،برمنبرش‌نشسته‌بود‌ و از بهشت' می‌گفت!.                                                                  

ولی دهه نود با هشتاد خیلی فرق میکنه:/

دهه نودیا‌ یسریاشون‌ جای مغزشون دمپاییه😐

بچه انبزرگ بشن خودشون میفهمن و درست میشن

آره اینم هست..

من هم همینطور،ولی این آمار کلی ازکجا میاد؟!

متشکرم عزیزم

وقتی در حال امار گرفتن هستیم بسیاری از عوامل دخیل هستند که چند نمونه برای شما مثال میزنم چون بسیار گسترده هستند و از حوصله خارج هست

این عوامل وقتی ریشه یابی میشه علت های کلی مثل راحت طلبی که عرض کردم به عنوان ریشه ی مسائل نمایان میشه و حالا چیزای دیگه

و اما مسائل عبارت اند از فراوانی اختلالات شخصیتی و تربیتی، مشکلات و اختلالات جسمانی، دو سویه شدن فرهنگ و اعتقادات، مشکلات اموزشی و پرروشی، عدم رعایت حقوق کودکان، عدم رعایت رده بندی سنی در رسانه و...

اگر شخصا مایل هستید بیشتر بدونید که این خیلی عالیه بفرمایید تا کتاب و فیلم بهتون معرفی کنم من خوشحال میشم

متشکرم عزیزموقتی در حال امار گرفتن هستیم بسیاری از عوامل دخیل هستند که چند نمونه برای شما مثال میزنم ...

جالبه؛دوست دارم بیشتر بدونم

میشه لطف کنی فیلم و کتاب‌ها رو معرفی کنی؟