2777
2789

ولی همین شونزده ساله ها قبرشونو میکنن حقیقتش:/

یه افراد خاصی متنفرن که نمیشه گفت اینجا!

امید وارم حرفمو گرفته باشی!

وگرنه که بی‌ادب و پرو تو همه نسل ها هست

این دلیلش یچی دیگست..

_جهنمی‌ ساخته‌بود‌ به وسعت تمام تاریخ،برمنبرش‌نشسته‌بود‌ و از بهشت' می‌گفت!.                                                                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بودن خیلی فرق داره با به اجبار خوب بودن ! نسل قدیم مجبور بودن خوب باشه که ابروشون نره ...

دقیقا !!

توی محدودیت بودن !

حالا گیر دادن ما با حیاییم شماها دریده 

اصلا ربطی نداره 

همه چی فقط به تربیته

.

دقیقامثلا میگم همه دهه هشتادیا گل میکشن سیگار میکشن و پارتی میرن بعد یک کلاغ چهل کلاغ میکنن!!!!من از ...

دیگه یه سری نوجوون تو اینستا زیاد جولان دادن دید مردم بد شده البته خب اینم بگم فضای مجازی و اینستا کلا جامعه رو خیلی خراب کرده متاسفانه ، من یه دختریو دیدم تو اینستا اتفاقی ، داشت با لباس زیر  باسنشو میلرزوند بعد متولد ۹۰ هم بود 😱 میدیدیش باور نمیکردی 😑🤦‍♀️ 

اینا متاسفانه دارن میشن الگو

بعد اینم بگم تو مسئله ازدواجم چون بحثش شد ، بهتره واقعاً با کسی ازدواج کنید که نهایت پنج شیش سال تفاوت سنی داشته باشید 

چون الآن نسلا خیلی متنوع و متفاوت شدن این دخترایی که میرن با ۱۰ ،۱۵ سال یا ۲۰ سال بزرگتر ازدواج میکنن خیلی کارشون اشتباهه  ، الان هر چند سال داره نسل متفاوت میشه مثل قدیم نیست ، یکی از دلایلی که میگن از نسل جدید متنفریم دلیلش تفاوت وحشتناکه و نمیتونن بفهمن همدیگه رو 

در کل دیدم کسایی که تفاوت سنی کمتری داشتن باهم ، ازدواجاشون خیلی موفقتر بوده اکثراً

فاصله سنی واقعاً مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دیگه یه سری نوجوون تو اینستا زیاد جولان دادن دید مردم بد شده البته خب اینم بگم فضای مجازی و اینستا ک ...

نصف کارو همون فضای مجازی خراب کرده👍

آخه میدونی مردا انگار از سن خودشون عقب ترن 

منه ۱۹ ساله با یه پسر ۲۵ ساله اصلا ارتباط نمیگیرم

انگار یه جورین 

دخترا خیلی عاقل ترن 

.

من شوهر با اختلاف سنی ۱۰ ساله میخوام باید کیو ببینم😂لعنتیای حساسمن ۸۴ ام پسر دهه هشتادی مال دهه نود ...

دقیقا منم ۸۴ ام عشقم ۷۵

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

چون بی تربیتن و به سمت تنبلی و راحت طلبی پیش میرناین نتیجه دو ساعت بحث جامعه شناسی بود که گفتم بهتمن ...

دیگه کسی که یهو اینطوری جمع ببنده تکلیفش مشخصه و بحث باهاش اشتباه بزرگیه

.

چون بی تربیتن و به سمت تنبلی و راحت طلبی پیش میرناین نتیجه دو ساعت بحث جامعه شناسی بود که گفتم بهتمن ...

اگه کسایی که شما دیدید بی ادب بودن دلیل میشه که کل این نسل بی ادب باشه؟ و حس تنفر ایجاد شه

_جهنمی‌ ساخته‌بود‌ به وسعت تمام تاریخ،برمنبرش‌نشسته‌بود‌ و از بهشت' می‌گفت!.                                                                  
دقیقا !!توی محدودیت بودن !حالا گیر دادن ما با حیاییم شماها دریده اصلا ربطی نداره همه چی فقط به تربیت ...

اره 

تازه الان خیلی ها میرن پارتی شراب میخورن و ...

اینا که همه دهه هشتاد نیستن ! همون دهه ۶۰ ۷۰ ان دیگه ... 

اگه قفل ها باز شده برای همه باز شده فقط زمان اونا کمتر بوده یا مثلا باکلاس پولدارا اینجور چیزا رو داشتن فقط 

نصف کارو همون فضای مجازی خراب کرده👍آخه میدونی مردا انگار از سن خودشون عقب ترن منه ۱۹ ساله با یه پسر ...

آره اینم هست مردا بعد ۲۶,۲۷ سالگی تازه بهتر میشن 😄 

اما خب تفاوت سنی به نظرم از ۸,۹سال نهایت بیشتر نشه بهتره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚