2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی از اطرافیان معتقدن ما سهمشون از شوهر رو خوردیم برا همین خوششون نمیاد از هم سن و سالهای ماها

اطراف شما چرا خوششون نمیاد ؟

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چون بشدت بی تربیت و پررو و دریده ان البته دور از جون شما و خوبهاشون

دقیقا بعضیا شجاعت و ازادی رو گستاخی میدونن!

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کی گفته؟؟؟ 

آدم بد ذات ، بی تربیت ، بی شخصیت نسل جدید و قدیم نداره 

در هر نسلی باشه منفوره و مورد علاقه ی هیچ کس نیست 

آدم خوب هم مورد علاقه و قابل تحسین 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
کی شوهر کیو عجبب😂

نه مثلا دیدی بیشتر پسرای ده هفتاد و شصت با ده هشتادی ها ازدواج میکن خیلی زیاد شدن واسه اون 🤣🤣

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بعضی از اطرافیان معتقدن ما سهمشون از شوهر رو خوردیم برا همین خوششون نمیاد از هم سن و سالهای ماهااطرا ...

اطرافیان ما نه 

نی نی سایت

وای سهم شوهر چیه

تا دلت بخواد پسر مجرد ریخته از دخترا هم بیشتر

اینا چرا اینطورین خدا صبر بهتون بده

.

نه مثلا دیدی بیشتر پسرای ده هفتاد و شصت با ده هشتادی ها ازدواج میکن خیلی زیاد شدن واسه اون 🤣🤣

وای خب اون که طبیعیه هشتاد با هفتاد

مرد معمولا بزرگ تره 

الان من شوهر دهه نودی بردارم اینا راضی میشن؟ دست از سر ما برمیدارن؟

😂

.