2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم پشت کنکور موندم من

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 38 پست
منم مثل تو بودمبزور فرستادنم تجربی بزورم پزشکی می خواستن ازم منم سال دوم پشت کنکوری برای کنکور ریاضی ...

درد روحت بهتر شده؟:) چون من حتی اگه پزشکی بیارم هم دیگه خوشحال نمیشم.. امروز اونقدر تو سرم کوبیدم که الان پیشونیم کبود شده..باید حتما یه روان شناسی برم چون روحیه ام خیلی خراب شده و بهم ریخته 

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی منم یه زمانی میگفتم چه غلطی کردم پشت کنکور موندم ، انقدر حالم بد بود هر روز گریه میکردم افسردگی شدید خل شده بودم دیگه، ولی ادامه میدادم با هر بدبختی که بود در تهایتم جواب داد و پرونده کنکور بسته شد؛ برا تو هم یه روز صبح میشه این شب صبر داشته باش

نمیشه بری کتابخونه که کمتر خونه باشی؟

شهر کوچیک هستیم..کتابخونه نداریم.. اصلا مگه مدرسه درست و حسابی داشتیم وضعیت این بود مگه؟

هر چی خوندم رو خود خوان خوندم... یه کلاس ریاضی و یه کلاس شیمی فیزیک داریم تو شهرمون

هعی منم یه زمانی میگفتم چه غلطی کردم پشت کنکور موندم ، انقدر حالم بد بود هر روز گریه میکردم افسردگی ...

دلم وضعیت الان تورو میخواد..اما از آینده میترسم.. میترسم حتی اگه این قضیه تموم بشه باز این تحقیر که تو هیچی نتونستی بیاری و این همه سال تلاش کردی و اون چیزی که میخواستی نشدی رو بکوبن تو سرم.. وضعیتم اینقدر بده که میترسم امسال گند بزنم رتبه رو بیشتر کنم... چون اعتماد به نفس و نای تلاش کردن برام نمونده..امروز از صبح دست به درس نزدم...

شهر کوچیک هستیم..کتابخونه نداریم.. اصلا مگه مدرسه درست و حسابی داشتیم وضعیت این بود مگه؟هر چی خوندم ...

ببین من می‌دونم چی میگی و واقعا بهت تبریک میگم که با امکانات کم تا اینجا رسیدی.خیلیا با امکانات خیلی زیاد اصلا نمی رسم به اینجاها 

دلم وضعیت الان تورو میخواد..اما از آینده میترسم.. میترسم حتی اگه این قضیه تموم بشه باز این تحقیر که ...

کاملا حق داری که حالت بد باشه هیچ جوره نمیتونی از خونه فاصله بگیری؟ خونه مادربزرگی کسی؟

دلم وضعیت الان تورو میخواد..اما از آینده میترسم.. میترسم حتی اگه این قضیه تموم بشه باز این تحقیر که ...

باور کن همه یادشون میره، حتی خودت ؛ تو فقط ادامه بده، بعد کنکور شروع یه زندگی جدیده؛ اره ادم فک میکنه حتی اگه اوصاع درست شه بارم حال روحیش خراب میمونه ولی اینطور نیس

ببین من می‌دونم چی میگی و واقعا بهت تبریک میگم که با امکانات کم تا اینجا رسیدی.خیلیا با امکانات خیلی ...

کی درک می‌کنه خواهر؟ کی می‌فهمه که اون زمان حتی معلم فیزیکمون تو مدرسه نمیومد؟ کی درک می‌کنه کنکور سخت شده؟ کی درک می‌کنه الان دو پایه نهایی داریم و دوتا کنکور؟ کی می‌دونه سطح سوالات چقدر سخت شده...؟ مامانم؟ یا بابام؟ یا خواهرم که نظام قدیم هست و کنکورشون به اسونی آب خوردن؟« البته ابجیم انسانی هستش و خودش یه رشته چرت خونده و الان بیکاره»

من حتی کتابکار درست و حسابی ندارم و از رو پی دی اف همین گوشی قدیمی و کوچیک درس میخونم 

درد روحت بهتر شده؟:) چون من حتی اگه پزشکی بیارم هم دیگه خوشحال نمیشم.. امروز اونقدر تو سرم کوبیدم که ...

اره بهتر شدم ولی بعضی مواقع بهشون میگم زمانی که حالم خوب نبود حمایتم نکردین فهمیدم که فقط خودمو دارم تو زندگیم 

خوبیش اینه الان از کسی جز خودم انتظار ندارم 

مطمئن باش وقتی به هدفت برسی اروم میشی و حالت خیلییی بهتر میشع 

امیدوارم که به چیزی که می خوای برسی و ارزوتو زندگی کنی

باور کن همه یادشون میره، حتی خودت ؛ تو فقط ادامه بده، بعد کنکور شروع یه زندگی جدیده؛ اره ادم فک میکن ...

فقط خدا کنه دووم بیارم... امروز میخواستم یه بلایی سرم خودم بیارم وقتی خونه تنها بودم...گریه کردم و کردم تا تونستم آروم بشم... 

امیدوارم زودتر..بتونم منم خوشحال باشم....سه ساله ازم خوشحالی دریغ شده 

کاملا حق داری که حالت بد باشه هیچ جوره نمیتونی از خونه فاصله بگیری؟ خونه مادربزرگی کسی؟

نه متاسفانه.....یه بار ابجیم با پوزخند گفت فامیل میگن چرا این قبول نمیشه؟ حتی یه رشته هم نمیتونه بیاره؟

منم گریه ام گرفت و گفتم بابا من صددد تا رشته میارممممم..فقط می‌خوام به چیزی که آرزوم هست برسم.....به خدا حتی پرستاری هم میتونستم بیارم.. چرا فکر میکنند احقم و عقب مونده؟

فامیل کم بود.... خانواده هم اضافه شد..بابام اونسری میگه اگه فکر می‌کنی نمیتونی کتاب هاتو ببند و بزار کنار...

خیلی خیلی خیلی بهم برخورد...که چطور ندیدن ۳۹ هزار رو کردم ۱۲ هزار و الان دارم بیشتر از سال پیش میخونم اما باز این حرفو میزنند؟ 

تنها هزینه ای که بابت کنکور کردن فقط پول آزمون بود و بس...