2777
2789
عنوان

خونه ندارم نمیتونم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 43 پست
مهرام

شرکت خیلیییی خوبیه 

همونجا بمونید انشالله پیشرفت میکنید

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی کارتو کارخونه رو داری 

یه پیج بزن با توجه به اینکه قنادی بلدی شیرینی خونگی درست کن بفروش

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بین ۱۳ تا ۱۸ امسالسال بعد زیاد میشه به خاطر افزایش حقوق

حقوق ات خوبه

ماشین هم که داری

خداروشکر کن و به خانم های متاهل آشنا و فامیل بسپار برات دختر معرفی کنن؛

رو قیافه حساس نباش یه دختر با قیافه معمولی هم باشه تو خونه برات آرایش کنه زیباتر از خیلی بازیگرا هم میشه...

فیلم و سریال و موسیقی رو ترک کن که تحت فشار نباشی...

دنبال کار و درآمد حلال باش و توکل بر خدا کن و به آشنا ها بسپار زودتر دختر خوب و خانم و سازگار بهت معرفی کنن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

نمیخوام تن به اجاره نشینی بدم مستاجری یعنی بدبختی آوارگی دربه دری

دیگه تو این گرونی کمتر کسی میتونه خونه بخره

و منم تو دخترا کم دیدم دختری که توقع خونه داشتن از پسر داشته باشه

بخوای به امید خونه بشینی که حالا حالاها باید مجرد بمونی

اگه پول برای اجاره یه خونه معقول داری برو خواستگاری

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.

حقوق ات خوبهماشین هم که داریخداروشکر کن و به خانم های متاهل آشنا و فامیل بسپار برات دختر معرفی کنن؛ر ...

الان تو موقعیتی هستم که فشار روم زیاده اگه ازدواج نکنم هرلحظه  احتمال داره به گناه کشیده شم

الان تو موقعیتی هستم که فشار روم زیاده اگه ازدواج نکنم هرلحظه احتمال داره به گناه کشیده شم

تا الان خواستگاری رفتی؟

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

نه جرات نکردم تا حالا

دل و جرئت ات رو زیاد کن‌.

ده تا خواستگاری بری بالاخره دختری پیدا میشه که با شرایط تو بخوره ،

نگو خونه ندارم بگو ماشین دارم و درآمد خوب و سالم زندگی کردم.

اصلا تو خواستگاری نکات منفی ات رو نگو فقط حرف های انرژی بخش بزن تا دختر دلش گرم بشه به آینده ازدواج با تو.

سختگیری هم نکن از دختر یک سال کوچکتر تا ده سال کوچکتر برو خواستگاری،

تحصیلات اش برات مهم نباشه.

الان خیابون یه وضعی شده به خاطر برخی دخترای بی حیا که با تیپ اتاق خواب میان تو خیابون که واقعاً پسرا بعد ۱۷ باید ازدواج کنن تا بتونن با آرامش تو خیابون و محل کار و اجتماع رفت و آمد کنن‌.

ازدواج به آدم آرامش میده دیگه چشم و دل آدم سیر میشه.

البته برخی سراغ فیلم و سریال و موسیقی مستهجن میرن و سیری ناپذیر میشن و خیانت می‌کنن ولی سالم زندگی کنید هیچ وقت از خیانت خبری نیست.

خواستگاری رفتی تاپیک بزن خبر دار بشیم و خوشحال بشیم.

برادر من سه روز پیش عقد دائم اش خونده شد ۲۴ سالشه اینقدر خوشحال هستم که خدا می‌دونه تازه من از ۱۸ سالگی اش بهش میگفتم به خاطر وضع جامعه زودتر ازدواج کن تا آرامش روحی روانی داشته باشی