2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم📸🌈🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 19199 بازدید | 1111 پست
برووووووووووووووووووووووونننننننننننننننننننننننچ دافین لنتیاااااااااااا

همون همه خیلی دافن 🥲😂

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه مو های زیبایییی ماشاالله 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نامزد رسمی عزیزم ۲ سال و نیم

جون جون

کلی کنار هم بتون خوشبگذره🤌🏿🤤

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
همون همه خیلی دافن 🥲😂

کلمو کجا بکوبم؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلی جالب بود حصرت مو 😃😃😍❤

😍❤️

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

چرا خجالتم میدیتوهم خیلی صبور وخوبی از رفتارت با اون کاربر فهمیدم

ن من صبور نیستم واقعا 😂ولی یادم نمیاد با هر آدمی دهن ب دهن کرده باشم😘❤️نظر لطفته عزیزم

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

کلمو کجا بکوبم؟

بیا باهم بریم ب ی دیوار سیمانی بکوبیم و بیایم

هستم دیگههمه نینی‌سایتیا دوستای خوب منن😍❤️

بیام خارج منو خونت دعوت میکنی؟

جون جونکلی کنار هم بتون خوشبگذره🤌🏿🤤

فعلا زانوش رباط پاره کرده دعا کن خوب بشه ابجی❤🙏🏻

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

فدات گلم

حاجی ب چیب کاپشنت نظر بدیم؟