2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم📸🌈🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 19122 بازدید | 1111 پست
ن خداییی میخوره مرد مهربونی باشهعطاری دارین؟

همه میگن بخدااا....واقعا هم همینجوره🥺❤

اره ولی فکر شغل جدیده

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از یکم نزدیکتر

کاش دوستم بودی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
از یکم نزدیکتر

این کاربر قلبه😍

آخه ی آدم چقد می‌تونه خوشگل و جذاب باشه؟

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

همه میگن بخدااا....واقعا هم همینجوره🥺❤اره ولی فکر شغل جدیده

چن وقته ازدواج کردی زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
هر دو خیلی قشنگین بچتون خیلی گوگولی میشه

ذوق کردم😂❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

فقط بگید جووون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جووووووون😍😂

"چشمْ آهو🤍"                                                  شاید خوشبختی همینه که هرروز صبح چشمامونو باز میکنیم و ی فرصت دیگه برای زندگی کردن داریم ، از فرصتی ک خدا بهت داده درست استفاده کن🌈🧸🍓🦋

فقط بگید جووون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ابرو هاتو موقع عکس گرفتن شونه کنننن

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

چن وقته ازدواج کردی زن

نامزد رسمی عزیزم ۲ سال و نیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40