سلام من امسال سال اول پشت کنکوریمه تجربی پارسال خواهرم بچش دنیا اومد من همش پرستاریش میکردم نتونستم درس بخونم امسالم میگه میخوام ازمون استخدامی بدم بچه فضولشو انداخته خونه ما الان دوماهه هر روز ۸ صبح میاره ۱۰ شب میبره مامانمم کار خونه داره نمیرسه به بچه شیر دادنش خوابوندنش پوشک کردنش سرگرم کردنش همش با منه عملا انگار من بچه اوردم😭 شبا از خستگی چشام باز نمیشه همش صدا جیغ جیغش تو گوشمه از اون ور هم توقع پزشکی ازم دارن و میگن نمیخونی بخدا افسردگی گرفتم همش پاچه همه رو میگیرم مدام گریه میکنم همشون خودخواهن 😩
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی آروم و بدون شلوغ کاری برو به مامانت بگو من درسام زیاده همش وقتم سر بچه میره یا خودتون یه کمکی برسونید تا من به درسام برسم یا خودم نگهش میدارم ولی توقع پزشکی نداشته باشید چون اعصاب و روان و وقت و همه چیم داره میره
پس فردا موفق نشی دودش تو چشم خودت میره و خواهرت پول تو جیبی تورو نمیده🌟
میخواست بخونه بچه نمیاورد اول استخدامی شو اوکی میکرد
وظیفه شوهرشه کمکش کنه شما الان خودت واجبی
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن